Tatil hazırlıkları başlasın

2016 yaz sezonunun sona ermesiyle birlikte beklenmeye başlanan 2017 tatil fiyatları oteller tarafından açıklanmaya devam ediyor.

Tatil hazırlıkları başlasın

 Alternatif turizm sektöründe fiyatları en fazla merakla beklenen tesis ise Adin Beach Hotel’di. 2017 yılı fiyatlarını en son açıklayan otellerden bir tanesi olan Adin Beach Hotel, uzun zamandır misafirleri ve takipçileri tarafından sosyal medya üzerinden mesaj ve yorum yağmuruna tutuluyordu. 

banner111
2017’de Talep Daha Yoğun Olacak
Gelecek sezonun fiyatlarını uzun zamandır bekleyen yerli tatilcilerin meraklarını, fiyat listelerini açıklayarak gideren Adin Hotel Satış ve Pazarlama Müdürü Alparslan Topçu,  2017 sezonu ile ilgili önemli ipuçları verdi. 2017 sezonunun kendileri için belirten  Alparslan Topçu sözlerine şu şekilde devam etti: “Geçtiğimiz sezon bölgesel sorunlar  ve uluslar arası ilişkiler nedeniyle yüksek tıkanıklık seviyesine çıkan yabancı turist akışı, yurt içerisinde yaşanan vehim darbe girişimi gibi etmenler yerli turizm faaliyetlerine belirli oranda ket vurmuştu, 2017 sezonu Türk turizmi için yeniden yükseliş sezonu olacaktır”  dedi. Bu sene oluşacak talep sebebiyle tüketicilerin ellerini çabuk tutmalarının kendi yararlarına olacaklarını da belirten Topçu, “ Adin Hotel’in belirli bir fiyat politikası vardır ve bu politikada beklenmedik düşüşler ya da anlık yükselmeler yaşanmaz. Buna karşılık bu sene turizmde yoğun bir talep olacağına ve yerli misafirlerin ellerini çabuk tutmaları gerektiğine inanıyorum” dedi. 
Herkes İçin İyi Bir Sezon Olsun 
Gelecek sezonun startını veren Adin Beach Hotel, bilindiği üzere geçtiğimiz sezona “yenilik hareketi” ile giriş yapmıştı. Sezon içerisinde misafirlerin değerlendirmelerini baz alarak bir dizi yeniliğe giden Adin Hotel, tesiste önemli yapısal değişikler hayata geçirmişti. Yenilik ve değişimin Adin’in kodlarında olduğunu, bunun kurumsal bir tavır olduğunu dile getiren Adin Beach Hotel Genel Müdürü Selim Soylu,  2017 sezonunda da bir dizi yeniliğin Adin bünyesinde hayata geçeceğinin müjdesini verdi. Öte yandan sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda Sayın Soylu, gelecek sezon adına tüm turizm markalarına,  turizm emekçilerine, yöneticilerine başarılı ve iyi bir sezon geçirmesi temennisinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2016, 11:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83