TÜRSAB'a başkan olursa neler yapacağını açıkladı

TÜRSAB Alanya BTK'ya başkan adaylığını açıklayan ALTSO Meclis Üyesi, ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya'nın çifte altın kemerli güreş ağası Kerim Yılmaz, seçilirse neler yapacağını açıkladı.

TÜRSAB'a başkan olursa neler yapacağını açıkladı
 Göreve seçildiğinde başta Türsab Genel merkezi olmak üzere Kaymakam, Belediye, odalar ve dernekler başta olmak üzere tüm kurumlala uyumlu çalışacağı ve ulaşılabilir olacağını beliren Yılmaz, "Seyahat Acentacılığı Meslek disiplinini Alanyada sağlayacağız.
Seyahat Acentacılığı Mesleğinin gelişimine ilişkin faaliyetler yapacağız. Seyahatacentalarının karşılaştıkları sorunların çözümü yönünde çalışmalar yapacağız. Turizm sektörümüzde yaşanan gelişmeler ve karşılaşılan sorunlara ilişkin tüm konularla ilgili ivedi bir şekilde rapor çıkartıp kamuoyunu bilgilendirip ilgili mercilerin dikkatine sunacağız. Meslektaşlarımızı birbirinden saklamayacağız kaynaştırıp tanıştıracağız. Meslektaşlar ile İç çekişmelere müsade etmeyip çözüm mercisi olmanın bilinci ile hızlı çözüm üreteceğiz . Merkez yönetim ile iyi ilişkiler kuracağız. Alanyamıza yeni, bahçeli otoparklı bir Türsab Alanya hizmet binası kazandıracağız. Yasadışı Kaçak faliyet yapanların korkulu rüyası olacağız" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2019, 23:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83