ÖNCE SPOR SONRA NİKAH

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 3 merkezde gerçekleştirdiği ücretsiz sabah sporları sağlıklı bir yaşam sürmek isteyen vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Evlenmek için nikah Salonu’na giden gelin ve damat da gruba katılarak, önce spor yaptı sonra nikah masasına oturdu.

ÖNCE SPOR SONRA NİKAH
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü, profesyonel eğitmenler eşliğinde kentin farklı noktalarında hizmete açtığı ücretsiz sabah sporları ile Antalyalılara sağlıklı yaşamın kapılarını aralıyor. Spor yaparak sağlıklı bir hayat sürmek isteyen vatandaşlar sabah spor etkinliklerine yoğun ilgi gösteriyor.

3 MERKEZDE SABAH SPORU

Sabah sporları Karaalioğlu Parkı, Cam Piramit, Sarısu Kadınlar Plajı olmak üzere kentin 3 noktasında düzenleniyor. Sabah sporları, Salı, Perşembe, Cumartesi, Pazar günleri saat 07.00-08.00 arasında Cam Piramit ve Karaalioğlu Parkı’nda, saat 09.00-10.00 ve 10.30-11.30 saatleri arasında ise Sarısu Kadınlar Plajı’nda gerçekleşiyor.

SAKATLANMAYA KARŞI ÖNLEM

Profesyonel eğitmenlerin kontrolünde vatandaşlar, herhangi bir sakatlanmaya maruz kalmamak için ilk önce ısınma hareketlerini gerçekleştiriyor. Açma-germenin ardından vatandaşlar kardiyo, step-aerobik, zumba yaparak sağlıklı yaşama bir adım daha yaklaşıyor. İlk 30 dakikada başlangıç ve ısınma hareketlerinin sona ermesiyle, esnetme ve soğutma evresinde pilates ve yoga vatandaşları rahatlatıyor.

7’DEN 70’E SPORA İLGİ

Sabahın erken saatlerinde temiz havayı değerlendiren genç, yaşlı, çoluk çocuk 7’den 70’e onlarca kişi Akdeniz’in güzel manzarasını seyrederek spor yapıyor. Zaman zaman çevreden geçen vatandaşlarında katıldığı sabah sporlarında ilginç görüntülerde yaşanıyor.

GELİN-DAMAT SABAH SPORUNDA

Önceki gün gerçekleştirilen sabah sporlarının çok özel iki konuğu vardı. Karaalioğlu Parkı içerisinde yapılan sabah sporuna Büyükşehir Belediyesi Nikah Salonu’na giden gelin ve damat da katıldı. Vatandaşların alkışları arasında spor yapan gelin ve damat daha sonra nikah masasına oturarak hayatlarını bir ömür birleştirecek imzaları attı.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 10:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83