BAHÇEŞEHİR TEOG İÇİN YİNE İDDİALI

25-26 Kasım 2015 tarihlerinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tüm Türkiye’de 8.sınıf öğrencilerine uygulanacak olan Merkezi Ortak Sınavında Bahçeşehir Koleji Alanya 8.sınıf öğrencileri kamp programlarına başladı.

BAHÇEŞEHİR TEOG İÇİN YİNE İDDİALI

 Liseye geçişte büyük önem taşıyan sınav için yoğun çalışma programı ile hazırlanan öğrenciler, emeklerinin karşılığını Alanya birinciliği ile geçtiğimiz yıl almışlardı. Öğrenciler bu yıl da aynı hedef doğrultusunda çalışmalarına okul sonrasında devam ediyor.  

banner111
Bahçeşehir Koleji Alanya öğrencileri kamp programlarında tekrar dersleri, deneme sınavları, soru çözümleri ve deneyleri öğretmenleri eşliğinde yapıyorlar. Yoğun hazırlanma sürecinde Rehber öğretmenler öğrencilere nasıl hazırlık yapmaları gerektiğini, sınav psikolojisini ve sınav kaygısını anlatıyor. 
Bahçeşehir Koleji Alanya ailesi öğretmeninden personeline öğrencilerin başarıları için tüm imkanları seferber ediyor. Öğrencilerin sınav öncesinde hiçbir eksiklerinin kalmaması için çabalayan okul idaresi gözetiminde, dengeli beslenmeleri için hazırlanan yemek menüleri, psikolojik kaygıların üstesinden gelmek için rehberlik hizmetleri her gün düzenli olarak yapılıyor. 
Bireysel başarının değil kitlesel başarının önemini sürekli vurgulayan ve kanıtlayan Bahçeşehir Koleji Alanya Ailesi, bu yıl da sınava yönelik çalışmalarının hızını kesmiyor. Alanya eğitiminde başarı listesinin değişmeyen ismi Bahçeşehir Koleji Alanya yine iddialı.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2015, 13:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83