TARIM VE TURİZM TEHDİT ALTINDA

Antalya Ticaret Borsası'nın (ATB) başkanlığındaki Tarım Konseyi, 1 Kasım seçimleri sonrasında ilk defa üç partinin milletvekillerinin de birada geldiği toplantıda, Rusya krizini masaya yatırdı

TARIM VE TURİZM TEHDİT ALTINDA
ATB Meclis Salonu'ndaki Tarım Konseyi toplantısına Antalya Valisi Muammer Türker başkanlık etti. Antalya milletvekilleri Ak Parti'li Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Gökcen Özdoğan Enç, CHP'li Deniz Baykal, Çetin Osman Budak, Niyazi Nefi Kara, Mustafa Akaydın, Devrim Kök ve MHP'li Mehmet Günal katıldığı toplantıda, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Mustafa Satıcı, Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp da yer aldı. Toplantıyı tarım ve ihracat sektöründen temsilciler de izledi.
 Basına kapalı gerçekleşen toplantıda, düşürülen Rus savaş uçağı sonrasında Rusya'nın başlattığı ambargoların Türkiye'de en çok Antalya'yı etkilediği, özellikle tarım ve turizm sektörlerinin bu konuda ciddi bir tehdit altında olduğu dile getirildi. Rusya'ya alternatif pazarların da ele alındığı toplantıya ilişkin sonuç raporu yayınlanacak.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2015, 14:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83