YÜCEL ALANYA'DA YAŞANAN OLAYLARLA İLGİLİ KONUŞTU

Encümen toplantısı sonrası konuşan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ”Bu memleketin polisi, jandarması, savcısı, hâkimi var. Devletimiz güçlüdür. Bunun içinden çıkacağız” dedi.

Alanya Belediyesi’nin haftalık olağan Encümen toplantısı sonrası Başkan Yücel, gazetecilerin sorunlarını yanıtladı. Yücel, encümen toplantısında Alanya’da yaşanan gelişmelerle ve gündemde yerini koruyan konularla ilgili açıklama yaparak, vatandaşlara sağduyu çağrısında bulundu. Sözlerine şehit ailelerine başsağlığı dileyerek başlayan Başkan Yücel, ”Siirt’e 8 vatan evladını daha şehit verdik. Bu şehitlerimizin hepsine Allahtan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. İnşallah bu şehit haberleri son bulur. Bunların son bulmasını temenni ediyoruz” diye konuştu. 


‘GÜVENLİK GÜÇLERİ GEREĞİNİ YAPAR’


Ülkede yaşanan terör olaylarının vatandaşlarda duygusal patlamaya neden olduğunu belirten Yücel, ”İnsanlar sağa sola zarar vermeden kendi ideolojilerini, kendi ideallerini kanunlar çerçevesinde haykırarak, basın açıklaması yapmak en doğal hakkıdır. Bunu yanında toplumu rahatsız edecek şekilde gündeme de girmesinin yakışığı da kalmadı. Bu durumları tamamen tasvip etmiyoruz ama toplumu da sağduyuya davet ediyorum. Çünkü çeşitli soysal medya araçları ve provokatörlerle bizi birbirimize düşürmeye kalkıyorlar. Bu memleketin polisi, jandarması, savcısı, hakimi var. Devletimizin güçlü olduğunu, devletimizin üniter yapıya sahip olduğunu dile getirerek, bizim bunun içinden çıkacağımızı düşünüyorum” dedi

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2015, 14:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83