'ALANYA CAFER HOCAYA SAHİP ÇIKACAKTIR'

MHP Antalya Milletvekili adayı Uyar, "2002'de Alanya'daki oyumuz 13 binken, 20115'te 45 bin oy aldık. Bu oyu küçümsemiyorum, önemsiyoruz. Bu dönem partimizin tüm adaylarıyla birlikte Antalya'da harman atar gibi atacağız, bu işi başaracağız. Alanya Cafer hocaya bu dönem sahip çıkacaktır" dedi

'ALANYA CAFER HOCAYA SAHİP ÇIKACAKTIR'
MHP Antalya Milletvekili adayı Uyar, "2002'de Alanya'daki oyumuz 13 binken, 20115'te 45 bin oy aldık. Bu oyu küçümsemiyorum, önemsiyoruz. Bu dönem partimizin tüm adaylarıyla birlikte Antalya'da harman atar gibi atacağız, bu işi başaracağız. Alanya Cafer hocaya bu dönem sahip çıkacaktır" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, 1 Kasım'da yapılacak olan erken seçim öncesi bir açıklama yaptı. Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'nin kendisini Antalya'da 4'ncü sıradan aday göstermesinin kendisi için sorun teşkil etmediğini söyleyen MHP Milletvekili adayı Uyar, siyaset anlayışım kendime herhangibi bir makamda yer edinmek için değil. Dava edindiğim Türkiye ve Alanya sevdasında karınca kararınca hizmet etmek. Tabii bunun içinde bundan sonraki süreçte aynı anlayışla hizmet edeceğim. İster seçilirim ister seçilmem. Dördüncü sıra seçilebilecek bir noktadır. 7 Haziran ve sonrasındaki gelişmeler biraz farklı. Bu fark bizim insanımızı düşündürecek, gelişmeleri dikkate alacaktır. Bu yaşananların müsvetteleri mukafakatlandırmayacaktır. Neticede Alanya Cafer Hoca'ya sahip çıkacaktır, Antalya'da Cafer Uyar'a bir kucak açmıştır. Antalya'daki listede yapılan değişiklikler olumlu yansımaları da meydana getirmiştir. Neticede 1.5 aylık sürede verimli bir şekilde partimizin diğer milletvekili adayları, il ve ilce teşkilatlarımızla en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bu seçimde başaracağız" dedi.

"ARTIK DÜMENE GEÇECEĞİZ"

Uyar sözlerini şöyle sürdürdü:

"Partimden ve diğer partilerden aday olan herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum. Cenab­ı Allah'ın herkesin gönlüne göre vermesini diliyorum. Hayırlı düşünüyorlarsa hayırlarla ulaşmalarını temenni ediyorum. Kendi ve çevresinin çıkarlarını ve yandaşlarının çıkarlarıyla da beklentileri varsa CenabAllah, bu tür insanlara fırsat vermesin. Birileri davamız dese de davasının ne olduğu ortaya çıktı, gemi kaptanlarından medet umsa da hangi kayaya tosladığı ortada. Biz onların elinden bu dümeni almak içinde elimizden geleni yapacağız. Yerel seçim şartı ile milletvekilliği şartları aynı değildir, birbirinden farklıdır. Yerel seçimde aldığımız oyla milletvekilliği seçimindeki oyumuzu kıyaslamıyoruz. 2002'de 13 bin, 2014 16 bin, 2007'de 22 bin, 2009'da 32 bin, 2011'de 38 bin, 2015'te de 45 bin oy alarak MHP'nin Alanya'daki trendini devamlı yükselttik. 2014'te belediye seçiminin farkları çok başkaydı. O dönem oy verenler ile milletvekilliği seçiminde oy verenlerin gerekçeleri farklıydı. Biz bunu 2015 genel seçiminde aldığımız oyu küçümsemiyorum, önemsiyoruz. Dolayısıyla bu seçimde de Türkiye şartlarını dikkate alan duyarlı Alanya ve Antalya seçmeninin olduğundan daha fazla bu seçime ilgi gösterecektir. Oslo gerçeklerini Dolmabahçe gerçeklerini, Suriye fgerçeklerini, Güneydoğu'da yaşananları milletimizin hakkaniyet ölçülyeryş değerlendireceklerini, Cumhurbaşkanı'nın Türkiye'de yapmaya çalıştıklarını değerlendireceğıiz, bu kötü gidişata el koyacağını düşünüyoruz. Türk milleti ilgilenmez gibi düşünür ama Türk insanı, konu vatanı, bayrağının tehlikede olduğunu düşünerek duruma el koyar. Bu seçimde de Türk milletinin kafasını kaldıracak, gerçeği görecek ve duruma el koyacak diye düşünüyorum. Cafer Uyar'ın diğer ilçesinde de bir heyecan yaratmıştır. Diğer adaylarımızla birlikte 19 ilçeyi harman atar gibi atacağız."

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2015, 10:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83