Alanyaspor'un rakipleri yüzümüzü güldürdü

Spor Toto Süper Lig'de haftanın açılış mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor Fenerbahçe'ye 2-3 yenilerek kendi evinde üzücü bir skor almıştı. Lig de düşme hattının hemen üzerinde bulunan Aytemiz Alanyaspor için bu skor her ne kadar kötü olsa da daha sonra oynanan maçlarda rakiplerin aldığı kötü sonuçlar yüzümüzü güldürdü.

Alanyaspor'un rakipleri yüzümüzü güldürdü

Ligde 15'inci sırada bulunan ve altında 3 takım bulunan Aytemiz Alanyaspor'un puansız kapattığı haftayı ligin dibindeki diğer 3 takımda puansız kapattı. Ligin son 10 sırasında bulunan ekiplerden 3 puan alan çıkmazken sadece Kayserispor, Osmanlıspor ve Bursaspor birer puan alabildiler. 

banner111
Gaziantep dibe demir attı

Ligin son sırasında bulunan ve 16 puanı olan Gaziantepspor Kasımpaşa'ya kendi evinde 0-2 mağlup oldu ve ligde iyice sıkıntılı bir sürece girdi.

Adana puanı unuttu

17 puanla Gaziantepspor'un hemen önünde bulunan Adanaspor'da haftayı puansız kapatan ekipler arasında. Karabük deplasmanına giden Adanspor 2-0 yenilerek düşme hattındaki yerini korudu. Adanaspor bu skorla birlikte ligde 5 maç üstüste kaybetmiş oldu yani son 5 maçta 1 puan dahi alamadı.

Rize umutlandı ama...

Alanyaspor'un puan kaybetmesinin ardından en çok umutlanan ekip Rizespor oldu. Alanyaspor'un hemen arkasında 20 puanla yer alan Rizespor kendi evinde Antalya'ya karşı 1-2 mağlup oldu ve haftayı puansız kapattı. Bu skorla Aytemiz Alanyaspor düşme hattı ile arasındaki 5 puanı korumuş oldu.

Akhisar öne geçti olmadı

Alanyaspor'un önünde ligde 14'üncü sırada bulunan Akhisar Belediyespor'da haftanın kapanış maçında 1-0 öne geçtiği maçta Trabzonspor'a 1-3 mağlup oldu ve puan alamadı. Akhisar'ın aldığı bu sonuçla Alanyaspor ve Akhisar arasındaki 2 puanlık fark korunmuş oldu.

Kayseri'den kritik puan 

Ligin 13'üncü sırasında bulunan ve altındaki tüm takımların puan kaybettiği haftada Kayserispor kritik bir puan aldı ve puanını 27'ye çıkardı. Beşiktaş deplasmanında 2-2 berabere kalan Kayseri temsilcisi bir puanla haftanın karlı ekiplerinden oldu. Alanyaspor'la puan farkını 2'ye çıkaran Kayserispor düşme hattından da 7 puan uzaklaştı.

Gençlerbirliği Galatasaray'a boyun eğdi

29 puanla ligde 12'inci sırada bulunan Gençlerbirliği Türk Telekom Arena'da Galatasaray'a 3-2 mağlup oldu. Gençlerbirliği ve Alanyaspor arasında 4 puan bulunuyor

Osmanlı Bursa birer puan aldı

11 ve 10'uncu sırada bulunan iki ekibin mücadelesinde Osmanlıspor ile Bursaspor birer puanı paylaştılar. Osmanlı puanını 31 yaparken Bursaspor hemen önünde 32 puanla yer aldı. 

Konya farklı yenildi

32 puanı bulunan ve ligde 9'uncu sırada bulunan Konyaspor'da kendi evinde Başakşehir Belediyespor'a 0-3 yenildi ve haftayı puansız kapattı. 

Ligde bu hafta alınan sonuçlara göre üst tarafta bulunan 8 ekip alt taraftaki 10 ekibe karşı büyük bir üstünlük kurdu. Ligin zirvesinde bulunan 8 ekipten puan alan tek takım ise Beşiktaş karşısında 1 puan kazanan Kayserispor oldu.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 16:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83