ALKÜ ÖĞRENCİLERİ DÜNYA ŞAMPİYONUYLA TEMPO TUTTU

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Spor Kulübünün Muay Thai ve Kick Boks antrenmanlarına ALKÜ’lü öğrenciler yoğun katılım gösterdi.

ALKÜ ÖĞRENCİLERİ DÜNYA ŞAMPİYONUYLA TEMPO TUTTU

 Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) bünyesinde bulunan Spor Kulübü’nün Muay Thai ve Kick Boks antrenmanlarına öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Oba Gençlik Merkezinde düzenlenen Muay Thai ve Kick Boks antrenmanını Milli Takım Antrenörü ve WOF Dünya Şampiyonu Mehmet Arzık gerçekleştirdi. Yoğun tempoda başlayan antrenmanın sonunda Spor Kulübünün düzenlediği antrenmana katılım gösteren ALKÜ’lü öğrenciler, yapılan organizasyondan çok mutlu kaldıklarını dile getirdi. 

banner111
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) bünyesinde bulunan Spor Kulübünün Muay Thai ve Kick Boks antrenmanları ise her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Oba Gençlik Merkezinde 18.00 -20.00 saatleri arasında yapılmaya devam edecek. Ayrıca Muay Thai ve Kick Box alanında profesyonel eğitim almak isteyen, üniversiteler arası yapılacak olan Türkiye ve Dünya Şampiyonalarına katılmak isteyen veya sağlıklı bir yaşam için spor yapmak isteyen tüm öğrenciler Spor Kulübünün antrenmanlarına katılabilecekler.


Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2016, 14:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83