4 YILDIR ÇALINAN ARACININ BULUNMASINI BEKLİYOR!

Antalya'da park halinde çalınan aracının 4 yıldır bulunmasını bekleyen Bekir Yalçın, "Aracım çalınırken güvenlik kamerası görüntüleri var. Nasıl olur da bir araba halen bulunamaz" dedi

4 YILDIR ÇALINAN ARACININ BULUNMASINI BEKLİYOR!
Turizm acentesinde çalışan 28 yaşındaki Bekir Yalçın, 4 yıl önce bankadan kredi çekerek 07 CUA 71 plakalı otomobili satın aldı. 7 Ocak 2012'de Kepez İlçesi, Özgürlük Mahallesi'ndeki bir yakınlarına gitmek için aracı oğlundan alan 53 yaşındaki Mevlüt Yalçın, gece yarısı eve dönecekleri sırada aracı park ettiği yerde bulamadı. Otomobili oğlunun almadığını öğrenen baba Yalçın hemen polise başvurdu. Caddede bulunan işyerlerine ait güvenlik kameralarını inceleyen baba-oğul otomobillerinin çalınma anını kaydeden kamera görüntülerine ulaştı.
Görüntüleri polise teslim eden Bekir Yalçın, "4 yıldır aracın bulunması için bekliyoruz. Nasıl olur da bir araba halen bulunamaz. Bir aracı çalıp yok etmek bu kadar kolay mı?" diye konuştu. Kamera kayıtlarına iki kişinin girdiğini, birinin çevreyi kontrol ederken diğerinin aracı bir şekilde çalıştırdığını anlatan Yalçın, mobese kameralarından aracın gittiği yönün tespit edilemediğini söyledi.
Otomobili çalındıktan sonra kredi ödemesine davam ettiğini belirten Bekir Yalçın, "Ertesi gün babam memlekete gidecekti. Aracın tüm bakımları yapıldı, deposu dolduruldu. Yani aracı satmak istesek bu kadar güzel teslim edemezdik. Bu saatten sonra kendi otomobilimin bulunmasına havadan para gelmiş gibi sevineceğim" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2015, 13:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83