AYRI SUÇLARDAN 4 ŞAHIS YAKALANDI

Manavgat İlçesinde 07-12 Şubat tarihleri arasında meydana gelen bıçakla yaralama, gasp, uyuşturucu madde ticareti, gümrük kaçağı sigara, evden hırsızlık olaylarıyla ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 4 şahıs tutuklanarak, haklarında adli işlem yapıldı.

AYRI SUÇLARDAN 4 ŞAHIS YAKALANDI

 Manavgat Aşağı Pazarcı Mahallesinde bir şahsı, bıçakla hayati tehlike arz edecek şekilde yaralayarak olay yerinden kaçan Ç.F. isimli şahıs suç aleti ile birlikte yakalandı. Yukarı Pazarcı Mahallesinde yabancı uyruklu bir şahsı, bıçak tehdidi ile parası ve cep telefonunu gasp eden M.B. ve M.D. isimli şahıslar olayda kullandıkları bıçak ve gasp ettikleri cep telefonu ile birlikte yakalandı. Uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslarla ilgili Side Mahallesinde bir ikamette yapılan aramada; 11,26 gram esrar maddesi ve 89 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Konu ile ilgili 4 şahıs hakkında adli işlem yapıldı. Sorgun Mahallesinde meydana gelen evden hırsızlık olayının faili yabancı uyruklu şahıs yakalandı. Şüphelinin çalmış olduğu 4300 Euro, 4550 dolar, 20 adet tam, 1 adet yarım, 3 adet çeyrek altın  şahsın ikametinde yapılan arama sonucu elde edilerek müştekiye teslim edildi. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Gümrük kaçağı sigara sevkiyatını önlemek amacıyla Manavgat D-400 Karayolu Sanayi Kavşağında durdurulan bir araç içerisinde kamyonet kasası ve kıyafet rafları arasına gizlenmiş 13.700 paket gümrük kaçağı bandrolsüz sigara ele geçirilerek konu ile ilgili 1 şahıs hakkında adli işlem yapıldı.   

banner111
Ayrıca Manavgat İlçesi Çevreyolu D-400 karayolu üzerinde İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin son iki hafta içerisinde yapmış olduğu uygulamalar neticesinde; 4 adet tabanca, 4 adet şarjör, tabancalara ait 35 adet mermi ve 1 adet pompalı tüfek elde edildi. Şahıslar hakkında adli işlem yapıldı.

Yakalan şüpheliler haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edildi. Şüphelilerden 4’ü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2016, 14:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83