GENÇLER MAHKEMECE SERBEST BIRAKILDI

Alanya'da terörü lanet protestolarının ardından çıkan olaylarda yürüyüşlere katıldığı tespit edilen 6 genç dün akşam çıkarıldıkları mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

GENÇLER MAHKEMECE SERBEST BIRAKILDI

 Alanya'da terörü lanet protestolarının ardından çıkan olaylarda yürüyüşlere katıldığı tespit edilen 6 genç dün adliyeye sevk edilnişti. Gençler akşam saatleride çıkarıldıkları mahmece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bilindiği gibi, geçtiğimiz aylarda terörü lanetleme protestolarının ardından çıkan olaylarda HDP İlçe Teşkilatı ve çok sayıda işyeri yakılmış, olaylara karışan 12 genç, polis tarafından gözaltına alınmıştı. İfadeleri alınan 12 kişi sonra Alanya Adliyesi'ne sevk edilmişti. Yaşananlar üzerine harekete geçen Alanya'daki birçok oda başkanı avukatlarını görevlendirerek adliyeye gelmişti. Akşam saatlerine kadar mahkemede ifade veren gençler sonra serbest bırakılmıştı. 

banner111
Gerçekleştirilen yürüyüşlere katılan 6 genç için dün sabah saatlerinde polis tarafından bir operasyon yapıldı. İfadelerinin alınması sonrasında Alanya Adliyesi'ne sevk edilen gençler çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2015, 14:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83