HOTED'DE 17 ARALIK HAZIRLIĞI

Alanya HOTED, 17 Aralık'ta yapılacak 4. Cleaner Magazine Endüstriyel Temizlik Sektörü Ödül Töreni için hazırlıklarını tamamladı.

HOTED'DE 17 ARALIK HAZIRLIĞI

 Endüstriyel temizlik sektörünün, sürdürülebilir gelişimi ve kalkınması doğrultusunda, sektörde birlik beraberliğin geliştirilmesi, pekiştirilmesi adına başarılı firmalara ve sektördeki başarılı kişilere teşvik, motivasyon katma adına, 17 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan 4. Cleaner Magazine Endüstriyel Temizlik Sektörü Ödül Töreninin son hazırlıkları Alanya’ da tamamlandı. 

banner111
Her yıl düzenli olarak yılda bir defa İstanbul da yapılan ve Türkiye genelini kapsayan ödül töreninin komite başkanlığını bu yıl Hoted Alanya onursal başkanı ve başdanışmanı Hakan Halit Yeni yapıyor. CM basın yayıncılık- Cleaner Magazine yönetim kurulu başkanı Hakkı Korkmaz ve Mss Grup Türkiye yönetim kurulu başkanı ve CM basın yayıncılık danışmanı Ömer Karaşehirli, detayları komite başkanına sunmak ve hazırlıklara son noktayı koymak üzere Alanya’ya geldiler. Alanya Rıhtım Restaurant’ta, komite başkanı Hakan Halit Yeni ile gerçekleştirilen toplantı sonrası, Hakan Halit Yeni, konuyla ilgili kısa bir açıklama yaptı. ‘’ 17 Aralık 2015 tarihinde Şişli Grand Cevahir Hotel’de gerçekleştirilecek olan temizlik sektörü başarı ödülleri gecesiyle ilgili, tüm detayları görüşmek ve sonuca bağlamak üzere bu gün burada bir araya geldik. Yaptığımız toplantı neticesinde, geceyle ilgili tüm detaylar ayrıntılarıyla birlikte görüşülüp, sonuca bağlanmıştır. Komite başkanı olarak emeği gecen, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum ’dedi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2015, 12:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83