İŞTE REKTÖRE KURULAN SEKS TUZAĞININ AYRINTILARI

Akdeniz Üniversitesi'nin (AÜ) görevden uzaklaştırılan rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe'nin bir kadınla samimi görüntülerinin çekilmesi ve yayınlanmasıyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı

İŞTE REKTÖRE KURULAN SEKS TUZAĞININ AYRINTILARI
Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Prof.Dr. İsrafil Kurtcephe'nin bir kadınla samimi görüntülerinin internet üzerinden servis edilmesiyle ilgili yapılan operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı. Savcılık talimatıyla düzenlenen operasyonda gözaltına alınanlar arasında görüntülerde bulunan kadın ile yine görüntüyü çektiği iddia edilen bir kadının da bulunduğu bildirildi. Soruşturma devam ediyor.

ÜÇ AY SÜREYLE GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILMIŞTI

AÜ eski rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, Yüksek Öğretim Genel Kurulu tarafından bir ay önce 'usulsüz olarak kadrolu işe alınmalarını sağladığı' iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, soruşturma tamamlanana kadar görev başında bulunmasında sakınca bulunduğu kanaatiyle 3 ay süre ile görevden uzaklaştırılmıştı. Kurtecpehe'nin yerine YÖK tarafından vekaleten Prof. Dr. Mustafa Ünaldı atanmıştı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

Prof. Dr. Kurtcephe, kararın ardından yaptığı açıklamada yapılan isnatların gerçekle örtüşmediğinin anlaşılacağını belirterek, yasal olmayan yollarla hazırlanmış basına yansıyan hoş olmayan görüntüler sebebiyle gerçeklerle örtüşmeyen birtakım mesnetsiz isnatlarla karşılaştığını ifade etmişti. Kurtcephe, görüntülerle ilgili, yasal yollara başvurarak şikayet haklarımı kullandığının altını çizmiş ve YÖK soruşturması neticesinde gerçeklerin anlaşılarak haklılığının ortaya çıkacağını ifade etmişti.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2015, 12:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83