KAYMAKAMDAN 2015 Z RAPORU

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya’nın huzur ve güvenliği için güvenlik kuvvetlerinin tüm gayretleri ile çalıştığını söyledi.

KAYMAKAMDAN 2015 Z RAPORU
11 BİNİN ÜZERİNDE OLAY AYDINLATILDI
Suç ve suçluya adeta geçit vermeyen güvenlik birimleri hazırlamış oldukları raporlarla Alanya’nın 2015 yılını değerlendirdiler. Güvenlik birimleri yapmış oldukları çalışmalarla 11.036 olayı aydınlatarak, 433 kaçakçılık olayına müdahale etti.

KAYMAKAM TANRISEVEN “ALANYA HUZUR VE GÜVEN KENTİDİR”

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Alanya Sahil Güvenlik Gurup Komutanlığının 2015 yılı çalışma raporlarını inceleyerek, genel bir değerlendirmede bulundu. Kaymakam Tanrıseven, Türkiye’nin ve dünyanın farklı yerlerinden farklı kişilerin gelerek, Alanya’da dünyanın farklı ülkelerinden gelen insanlar ile hoşgörü ortamında huzur ve güven içerisinde yaşadıklarını söyledi. Kaymakam Tanrıseven, Alanya’da küçük çapta da olsa yaşanan olumsuzluklara rağmen huzur ve güven ortamının olduğunu belirterek, alınan tedbirler çerçevesinde hoşgörü ile yerli ve yabancı tüm Alanyalıların huzur ve güven içerisinde olduğunu ifade etti. Kaymakam Tanrıseven, güvenlik güçlerinin gayretli çalışmaları ile 11 binin üzerindeki olayı aydınlattığını söyledi.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, şunları kaydetti; “İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Alanya Sahil Güvenlik Gurup Komutanlığımızca Alanya’nın huzuru ve güvenliği için var gücümüzle çalışıyoruz. Güvenlik birimlerimizi vatandaşımıza en ufak bir zarar gelmemesi için koordineli bir şekilde gece gündüz tüm gayretleri ile çalışıyorlar. Yaşanacak en ufak bir olumsuzluk, güvensizlik Alanya’mızı her yönü ile olumsuz yönde etkileyecektir. Güvenlik güçlerimizi gerek asayiş gerekse adli olaylar karşısında anında gereken tedbirleri alarak olaylara zamanında müdahale ediyor. Kaçakçılığa, hırsızlığa ve benzeri olaylara adeta geçit vermemeye çalışıyor. Kırsalda Jandarmamız, İlçe merkezinde Emniyet Müdürlüğümüz ve sahillerimizde ise Alanya Sahil Güvenlik Gurup Komutanlığımız huzur ve güven dolu bir Alanya için gayret gösteriyorlar. Alanya’da hukukun üstünlüğü ilkesi ile insan haklarına saygılı bir hizmet anlayışı doğrultusunda çalışmaktayız. Alanya bir huzur ve güven kentidir. Yerli yabancı tüm Alanyalılar burada huzur ve güven içerisinde yaşıyor.” Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven,  Alanya bir huzur ve güvenliği için özveri ile çalışan Jandarma,  Emniyet ve Sahil Güvenlik personellerini teşekkür etti.

İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI KIRSALDA OLAYLARA DUR DEDİ

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı kırsalda 4 bin civarında suçu aydınlatıp, 115 kaçakçılık olayına müdahale etti.

İlçe Jandarma Komutanlığının verilerine göre, Alanya ilçe jandarma komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen, 4 bin civarında olayı aydınlattı. Geriye kalan olayların ise gereken araştırma ve soruşturmaları hızlı bir tempo ile devam ediyor. Ayrıca İlçe Jandarma Komutanlığının suçların önlenmesi için gereken tedbirleri alarak uygulamalarına devam ediyor.

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İLÇE MERKEZİNDE SUÇLARLA ETKİN BİR MÜCADELE GERÇEKLEŞTİRDİ

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Alanya genelinde suç ve suçlularla yaptığı etkin mücadelelerle, Alanya’nın güven ve huzurun sağlayarak 7 binin üzerinde olayı aydınlattı. 

İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanında, kalabalık cadde ve sokaklar, toplu taşıma araçları ile duraklar, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, eğlence ve dinlence yerleri gibi halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde, gerekli tedbirleri alarak vatandaşın huzuru ve güvenliği için görevli ekipleri ile tam faal çalıştılar. İlçe Emniyet Müdürlüğü, 7.036 olay aydınlattı. Geriye kalan olayların ise takibi ve araştırmaları devam ediyor. Alınan tedbirler ve önlemlerle Alanya’da suç oranlarında yüzdesel olarak düşüler meydana geldi. 

ALANYA SAHİL GÜVENLİK GURUP KOMUTANLIĞI KUŞ UÇURTMADI

Alanya Sahil Güvenlik Gurup Komutanlığı 311 düzensiz göçmen ve 6 organizatörü yakalayarak, Alanya sahillerinde kuş uçurtmadı.    
Alanya Sahil Güvenlik Gurup Komutanlığınca, Alanya deniz sınırları içerisinde yasa dışı su ürünleri avcılığı, deniz turizmi denetimi, deniz kirliliği ile mücadele, arama kurtarma ve düzensiz göçün önlenmesi için planlı bir çalışma yapıldı. 
Alanya’nın güvenlik birimleri Alanya’da güven ve huzuru sağlamak için var güçleri ile etkin bir biçimde çalışmalarını sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2016, 09:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83