MANAVGAT'TA SİLAHLI SALDIRI: 1 YARALI

Manavgat'ta park halindeki aracına binmekte olan bir kişiye, hareket halindeki bir başka araçtan ateş açıldı.

MANAVGAT'TA SİLAHLI SALDIRI: 1 YARALI
Vücudunun değişik bölgelerine 7 kurşun isabet eden vatandaş, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olay, bugün öğle saatlerinde Manavgat Adliye Binası ile Orman İşletme Müdürlüğü arasındaki yolda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park halindeki 07 AJG 07 plakalı otomobiline binmekte olan Halil İbrahim Parıltı, aracının yanına gelen bir otomobilden tabanca ile açılan ateş sonucu yaralandı. Olayın ardından ambulans ile Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılan Halil İbrahim Parıltı’nın vücudunun değişik yerlerine 7 kurşun isabet etmesine rağmen hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Parıltı’ya ateş açıldığı iddia edilen 07 LMT 85 plakalı otomobil, olayın ardından kaçarken Kasaplar Mahallesi'nde bir başka araca çarparak kaza yaptı. Kaza yapan araçta bulunan bir kişinin kazanın ardından otomobilden indikten sonra koşarak olay yerinden uzaklaştığı bildirildi.

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri inceleme ekipleri hem ateş açılan otomobilin çevresinde hem de kaza yapan otomobilde incelemelerde bulunurken, olaya karışan şahsın kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2015, 14:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83