EXPO 2016 SERGİ ALANI’NI GEZDİ

Aksu kaymakamlığına vekâlet eden Serik Kaymakamı Dr. Rıfat Altan, EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı’nı ziyaret etti. EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman’dan proje hakkında bilgi alan Kaymakam Altan, projenin başarıyla gerçekleştirileceğine olan inancını dile getirdi.

EXPO 2016 SERGİ ALANI’NI GEZDİ
Serik İlçesi Kaymakamı Dr. Rıfat Altan, bin 121 dönümlük EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı’nı ziyaret etti. Aksu İlçesi Kaymakamlığı’na da vekâlet eden Altan’a, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman, proje hakkında bilgi verdi ve alanı gezdirdi.

“EXPO ANTALYA’YI MARKALAŞMASINA CİDDİ KATKI SAĞLAYACAK”

Aksu ilçesi sınırları içinde olan ve Türkiye’nin önemli bir projesi olan EXPO 2016 Antalya projesinden duyduğu heyecanı dile getiren Serik Kaymakamı Dr. Rıfat Altan, proje ve alanı büyüleyici olarak niteledi. EXPO 2016’nın Antalya’nın ve Türkiye’nin markalaşmasına ciddi katkısı olacağını ifade eden Kaymakam Altan, “Projeye gönülden destek veriyorum. EXPO 2016 Antalya Ajansı çalışanlarının gösterdiği yakın ilgiden son derece memnun oldum. EXPO 2016 ekibinin gözlerindeki ışığı ve çalışma azmini gördüm. Bu projenin başarıyla gerçekleşeceğine yönelik inancım tam. Birey olarak da ülkemizin ve Antalyamızın böylesi bir projeye ev sahipliği yapmasından son derece mutluyum” dedi.
EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman, ziyaretin anısına Kaymakam Dr. Rıfat Altan’a EXPO 2016’nın sembol çiçeği şakayık hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2015, 10:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83