Minik eller büyük işlere imza attı

Antalya’da ilkokul öğrencileri, Muratpaşa Belediyesi aracılığıyla hiç oyuncağı olmayan çocuklara ulaştırılması için en sevdikleri oyuncakları teslim etti.

Minik eller büyük işlere imza attı

Muratpaşa Belediyesi bebek giysilerinden gelinlik ve damatlığı yüzlerce çeşit kıyafetten oyuncak ve ev mobilyasını, dar gelirli ailelerle ulaştırdığı Sosyal Yardım Merkezi en anlamlı bağışlarından birini kabul etti. Tamamen bağışlarla toplanan eşyaların türüne ve kullanım durumlarına göre ayrılıp, tıpkı bir alışveriş merkezinde olduğu gibi raflara yerleştirildiği Kızıltoprak Mahallesi’nde bulunan merkeze Özel Antalya Açık Okulları ilkokul öğrencileri en sevdikleri oyuncaklarını bağışladılar. Çocuklar, Sosyal Merkezine bağışlanan oyuncakları birer birer hediye paketi haline getirdi ve Okul Aile Birliği koordinasyonunda okula gelen Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü görevlilerine teslim etti.

banner111
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Sosyal Yardım Merkezi’nin ihtiyaç sahibi ailelere yardım sağlamanın ötesinde toplumsal dayanışmanın işlerlik kazandığı bir yer olduğunu belirterek, “Çocuklarımızın oyuncaklarından ayrılmalarının ne kader zor olduğunu yakinen biliyorum. Bunu bir dayanışma ruhu içinde aşan çocuklarımızı kutluyorum ve Sosyal Yardım Merkezimize katkıda bulundukları için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2017, 11:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83