SÜRÜCÜLER ARAÇLARINDA MAHSUR KALDILAR

Meteorolojinin uyardığı aşırı yağış öğleden sonra Antalya'yı etkisi altına aldı. Liman Mahallesi'nde sokak aralarında biriken sularda 10'a yakın araç içindeki yolcularla birlikte mahsur kalırken, sitelerin bahçelerinde park halindeki araçlar da sulara teslim oldu. Bazı apartmanların giriş katlarını da su bastı

SÜRÜCÜLER ARAÇLARINDA MAHSUR KALDILAR
Liman Mahallesi 33 ve 38'inci sokaklarda biriken sular sürücülere geçit vermedi. Yaklaşık 10 araç içindekilerle birlikte mahsur kaldı. Bazı apartmanların da bahçe ve giriş katları sular altında kalırken, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri matapamplarla suları çekmeye çalıştı. Bazı araç şoförleri mahsur kalan araçlarından inerek kendi imkanlarıyla araçlarını itip sudan çıkardılar. Çevredeki bina sakinleri de bodrumlarına su girmesin diye kum dolu çuval ve naylonlarla set kurmaya çalıştılar.

Sokağa girdiklerinde yağış olmadığını ancak bir anda sular içinde kaldıklarını söyleyen sürücüler, altyapı yetersizliğinden şikayet etti. Büyükşehir İtfaiye Müdürlüğü ekipleri bölgedeki çalışmalarını sürdürürken, iş makinelerinin su basan sokaklardaki çalışmaları devam ediyor. Öte yandan Konyaaltı ilçesi Toros Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda da aşırı su birikmesi sebebiyle araçlar güçlükle ilerleyebildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 18:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83