'MİLLETİMİZİN VERDİĞİ MESAJI ALDIK'

AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Hüseyin Samani, "7 Haziran'da milletimizin verdiği mesajı aldık. Bizden talepte bulunan herkesin sesini duyduğumuzu ifade eden beyannamemizi hazırlayarak ilk adımı attık" dedi.

'MİLLETİMİZİN VERDİĞİ MESAJI ALDIK'
AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Hüseyin Samani, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer ile birlikte ziyaretlerde bulundu. Esnafı ziyaret eden, vatandaşla sohbet eden Samani, muhtarlarla da bir araya geldi.

7 Haziran'da milletin AK Parti'ye bazı uyarılar yaptığını söyleyen Samani, "Milletimiz bize, eğer sizden kaynaklanan hatalar varsa bunları düzeltin mesajı verdi" dedi. AK Parti'nin 2011 seçimlerinde oy kullanan her iki kişiden birinin oyunu almış, 9 milyon 700 bin üyesi olan büyük bir camia olduğunu hatırlatan Samani, böyle büyük bir camiada bazı hataların olmasının doğal olduğunu söyledi. "İnsanın olduğu her yerde hata olabilir" diyen Samani şöyle konuştu:

"Siyasetçinin yapmış olduğu hatadan dolayı devlet, millet bedel ödüyorsa kimse kusura bakmasın ama bu hatayı yapanlar kendisine çeki düzen vermek zorunda. Milletimiz bize böyle bir uyarı yaptı. Biz de bu mesajı tabanlarımıza ilettik. Milletin her kesiminden gelen talepler sonucu da 1 Kasım beyannamemizi hazırlayıp milletimizin karşısına çıktık."

1 Kasım seçim beyannamesinde çiftçiler, gençler, emekliler, asgari ücretliler, taşeron işçiler, esnaflar için hibe krediden, faizsiz krediye, maaş desteğinden, SGK prim desteğine kadar pek çok düzenlemenin yer aldığını söyleyen Samani, "Bu düzenlemeleri içeren beyannamemizle 1 Kasım'da milletimizin huzurunda yeniden seçime gidiyoruz" dedi.

"BİZ ÜLKEYE BEDEL ÖDETMEYİZ"

Asgari ücret başta olmak üzere bazı düzenlemelerle ilgili "CHP ve MHP yaptı. Bunun için siz de beyannamenize koydunuz" yönündeki eleştirileri de değerlendiren Hüseyin Samani, "Biz onlar yaptığı için yapmadık. Eğer onlar yapmış olduğu için yapmış olsaydık, onlar asgari ücreti açık artırmaya çıkardığı sırada biz de bizden de bu kadar artış derdik. Nitekim birisi çıktı asgari ücret için 1400 TL dedi, bir diğeri 1800 TL dedi. Hatta 2 bin diyenler oldu. Haydar Baş da çıktı 5 bin dedi. 'İş, aş, Haydar Baş' dedi. Biz de çıkar bizden de bu kadar derdik. 7 Haziran’da milletimiz bize net bir mesaj verdi bu konuda ‘Kendinize bakın, yapabileceğinizi yapın’ dedi. Biz de ülkemizin ekonomik durumuna göre yapabileceğimiz yaptık ve bunu seçim beyannamemize koyduk" dedi.

Geçmiş hükümetler döneminde ülkenin önünü görmeden bazı vaadlerde bulunulduğunu vurgulayan Hüseyin Samani, bunun sonucunda ülkenin bedel ödemek zorunda kaldığını söyledi ve "AK Parti milletine bedel ödetmez" dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 14:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83