"BEDEN DİLİNİ NASIL KULLAN MALIYIZ?"

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası 2.Dönem Kişisel Gelişim Seminerleri “ Farkında Olmadığımız Yönüyle Beden Dili” konulu seminer programı ile devam etti. Seminere konuşmacı olarak Uzman Eğitimci Ebru Yaşar Seçen katıldı.

"BEDEN DİLİNİ NASIL KULLAN MALIYIZ?"
ALTSO Konferans Salonu’unda gerçekleşen seminere katılım bir hayli yüksekti.

Beden dili dediğimiz o ilginç sistem genellikle farkında olmadığımız anda devreye giriyor ve bir anda kendimizi o işaretleri verirken buluyoruz...” diyen Eğitimci Ebru Yaşar Seçen,beden dilinin en az konuşma dili kadar ilişkilerde önemli olduğunu vurguladı.
İletişim esnasında kişinin doğru sözcükleri bulmasının önemli olduğunu ama sözcüklerle beden dilinin de senkronize olmasıyla sağlıklı bir iletişimden söz edilebileceğine işaret etti.

Bu nedenle sadece ikili ilişkilerde değil işinde başarılı olmak isteyen veya siyaset ile uğraşanların da beden dili eğitimi almasının önemli olduğunun vurgulandığı toplantıda çeşitli ünlü kişilerden de örnekler sunuldu.


Öte yandan ALTSO Kişisel Eğitim Seminerleri haftaya Uzman Eğitimci İlker Taşçı’nın konuşmacı olarak katılacağı,”Artık işler daha basit” konu başlıklı seminer ile devam edecek.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, seminerlerin halka açık ve ücretsiz planladıklarını hatırlatarak kişisel gelişim kadar iş hayatına da olumlu etkiler yapacak programa oda üyeleri ve çalışarını davet etti

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 17:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83