ÜLKÜCÜLER HIZ KESMİYOR

Alanya Ülkü Ocakları tarafından 1 Kasım seçimleri için "Geleceğim için ilk oyum MHP'ye" sloganı ile başlatılan farklı ve etkili seçim kampanyası kısa sürede ses getirerek gençlerden karşılık buldu.

ÜLKÜCÜLER HIZ KESMİYOR
Alanya Ülkü Ocakları tarafından 1 Kasım seçimleri için "Geleceğim için ilk oyum MHP'ye" sloganı ile başlatılan farklı ve etkili seçim kampanyası kısa sürede ses getirerek gençlerden karşılık buldu. Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar öncülüğünde tüm mahallelerde başlatılan kampanya çerçevesinde ayrı bir seçim arabası giydirilerek tüm mahallelerde afişli çalışmalar yapılıyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında Alanya Ülkü Ocakları Vatandaşları iyi ve kötü gününde de yalnız bırakmıyor. Alanya merkezde,beldelerde ve köylerdeki hemen hemen her düğüne ve cenaze taziyelerine katılan ülkücü gençler, vatandaşlar tarafından taktir topluyor. 

Çalışmaların aralıksız süreceğini belirten başkan Çınar "Ülkü Ocakları sadece seçim zamanı sahalarda değildir. Ülkü Ocakları her zaman eğitim faaliyetleri ile, sosyal faaliyetleri ile kendinden bahsettirmiştir ve bahsettirmeye de devam edecektir" dedi

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 18:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83