'ŞİMDİ ANTALYA'YA SAHİP ÇIKMA VAKTİ'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, "Şimdi Antalya'ya ve Türkiye'ye sahip çıkma zamanıdır" dedi.

'ŞİMDİ ANTALYA'YA SAHİP ÇIKMA VAKTİ'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ile birlikte Antalya'da yapımı tamamlanan stadyumda incelemelerde bulundu. Tesisteki yedek kulübeleri ve locaları gezen Çavuşoğlu, yetkililerden bilgi aldı.

Stadyumdaki incelemelerin ardından Korkuteli ilçesine geçen Çavuşoğlu, partisinin ilçe teşkilatında partililer ile bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada, geride kalan 14 yılda AK Parti olarak çok şeyler başardıklarını ve ülkeyi baştan sona değiştirdiklerini anımsatan Çavuşoğlu, milletin ve ülkenin kendine güvenini geri kazandırdıklarını ifade etti.

"MİLLET GERÇEKLERİ GÖRÜYOR"

Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu daha fazla çalışıp hizmet edeceklerini dile getirerek şunları söyledi:

"Şimdi Antalya'ya ve Türkiye'ye sahip çıkma zamanıdır. Bunu herkese anlatacağız. Hem projelerimizi, hem de Türkiye için 1 Kasım seçiminin önemini anlatacağız. Millet gerçekleri görüyor. 7 Haziran'dan bu yana partilerin tutumunu da görüyor. Bahçeli'nin de tutumunu görüyor. HDP'ye oy verenler de gerçeği görmeye başladı. Bu ülkenin ekonomisini, eğitimini başka bir partiye emanet edemeyeceğini milletimiz anladı. Bu sebeple, bu kadroların sorumluluğu herkesten çok daha fazla."

AK Parti iktidarı olarak bugüne kadar birçok engellemelerle karşılaştıklarını söyleyen Çavuşoğlu, Gezi Parkı olayları , 17-25 Aralık sürecinde yaşananları örnek gösterdi. Çavuşoğlu, yine aynı amaçla PKK terör örgütünün de öne sürüldüğünü belirtti ve tüm bunların milletin desteğiyle atlatıldığını vurguladı. Terörle mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini belirten Çavuşoğlu, bu mücadelede yerli savunma sanayi ürünlerinin de kullanıldığına dikkati çekti.

"SAĞLIK ALANINDA DA MİLLİ ÜRETİME GEÇMEMİZ GEREK"

Korkuteli Öğretmenevi'nde Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla biraraya gelen Çavuşoğlu, AK Parti'nin projelerini anlattı. Sağlık alanında yapılan yatırım ve düzenlemeleri anlatan Mevlüt Çavuşoğlu, "Şimdi bunu daha

da geliştirmemiz lazım. Milli aşımız olması lazım. Sağlıkta kullanılan tüm tesisatları da kendimiz üretmemiz lazım. Nasıl uçak, insansız hava aracı yapıyorsak nasıl kendi tankımızı yapıyorsak kendi silahımızı yapıyorsak, sağlık ve diğer alanlarda da milli üretimi güçlendirmemiz lazım" dedi.

"HDP, PKK'NIN KUKLASI BİR PARTİ"

HDP'nin, PKK'nın uydusu, kukla bir parti olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, HDP'nin 7 Haziran seçimlerinde barajı nasıl aştığının herkes tarafından çok iyi bilindiğine dikkat çekerek, "Diyarbakır'da geçen seçimlerden önce bomba nasıl patlatıldıysa şimdi Ankara'daki bomba da aynı amaçla patlatıldı" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 18:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83