MHP HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

Bir yandan seçim çalışmalarını sürdüren MHP Alanya İlçe TEşkilatı bir yandan da vatandaşların zor durumlarında yanlarında olarak hizmette sınır tanımıyorlar.

MHP HİZMETTE SINIR TANIMIYOR
1 Kasım seçimlerine bir hafta gibi kısa bir süre kalması nedeniyle MHP Alanya İlçe Teşkilatıda çalışmlarını hızlandırdı. Seçim çalışmaları kapsamında Alanya'nın hiç bir noktasında ayak basmadık yer bırakmayan Alanya İlçe Teşkilatı vatandaşlarında  her zaman yanında olduğunu gösteriyor.

Alanya'da iki gündür devam eden şiddetli sağanak yağış ve fırtına nedeniyle özellikle kırsal bölgelerde pek çok vatandaş mağdur oldu. Demirtaş, İshaklı, İspatlı ve Beyreli'de çok sayıda vatandaş yağış ve fırtına nedeniyle mağdur oldu. Bilgi gelir gelmez yola koyulan MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Hilmi Er,  MHP'li Meclis Üyeleri Mustafa Toksöz, Mehmet Ali Tekin ve MHP Alanya İlçe Teşkilatı Yönetimi üyeleri iş makinaları ile bölgeye ulaştılar. 

Alanya Belediyesi'nden alınan iş makinaları ile mağdur olan vatandaşların yanında yer alan MHP İlçe Teşkilatı vatandaşların derdine çare oldular ve vatandaşlarla sohbet ederek başka sorunları hakkında da bilgi sahibi oldular.

Hilmi Er, ekibi ve meclis üyelerine teşekkür eden vatandaşlar Alanya Belediyesi'ne de iş makinalarını anında göndermesi nedeniyle minnettar olduklarını söylediler.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 19:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83