'ANASINI DA ALAN ÇİFTÇİYE Mİ?'

MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, seçim gezileri sırasında çiftçilere ve tarıma destek vereceklerini iddia eden AKP Milletvekili adaylarına, yaptığı yazılı açıklama ile cevap verdi. Başkan Kaya “ 13 Yılda İlaç, gübre, tohum, yem ve mazota yaptığınız zamlarınızla bitirdiğiniz, “ananı da al git” diye hakaret ettiğiniz çiftçiye mi destek vereceksiniz? “ dedi.

'ANASINI DA ALAN ÇİFTÇİYE Mİ?'
MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, seçim çalışmaları kapsamında yaptıkları gezilerde çiftçiye destek olacaklarını iddia eden AKP’li vekil adaylarına gönderme yaptı. AKP’nin 13 yılda uyguladığı yanlış tarım politikaları nedeniyle, Türkiye’de tarım ve hayvancılığın bitme noktasına geldiğini belirten MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya “13 yıldır ülkeyi tek başına yöneteceksin, seçim zamanı gelince de çiftçiler, hayvancılar aklınıza gelecek. 13 yılda ilaç, gübre, yem, mazot ve tohuma ağır zamlar yaparak çiftçiyi bitirme noktasına getirdiniz. Belçika büyüklüğündeki bir alanı artık tarım arazisi olmaktan çıkardınız. Saman, yem, soya, mısır gibi her türlü ürünü ithal ederek, çiftçinin ekonomik şartlar altında ezilmesine göz yumdunuz. O çiftçiye “Ananı da al git !” dediniz. Seçim zamanı gelince de, oy avcılığı için şirinlik yapıyorsunuz. Merak etmeyin, çiftçi anasını da alıp sandığa gidecek ve size sağlam bir Osmanlı tokadı vuracak” dedi.

AKP iktidarının her kesime olduğu gibi çiftçiye de yaptığı zulmün 1 Kasım seçimleriyle sona ereceğini söyleyen MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya, AKP zulmü ile ezilen çiftçilere çağrıda bulundu. Elleri nasırlı, toprak kokan insanların hak ettiği değeri, MHP iktidarı ile alacağını da belirten MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya “Bizim iktidarımız döneminde çiftçiye mazot 1 lira 75 kuruş olacak. Çiftçiler gübre, İlaç, Yem ve Tohum gibi temel girdileri alırken ÖTV ve KDV ödemeyecek. Ekilen ürünler, değerinde satılacak. Çiftçilerimizin üretimleri için gereken destek verilecek. Türkiye’nin yeniden üreten ve kendi kendine yeten bir ülke olması için her türlü imkanlar çiftçilerimize sağlanacak. AKP İktidarı tarafından uygulanan yanlış politikalardan derhal vazgeçilerek, Türkiye ithal eden ülke değil ürettiği ürünleri ihraç eden bir ülke olacak. O yüzden; tüm çiftçi kardeşlerimize çağrımız var. Gelin hep birlikte el ele vererek 13 yıllık bu zulmü bitirelim. Ülkemizin geleceği için, ilkeli, dürüst, kararlı ve gücünü Türk Milletinden alan MHP’ye oy verin” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2015, 15:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83