ÇAVUŞOĞLU GENÇLERLE BULUŞTU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen programa katıldı.

ÇAVUŞOĞLU GENÇLERLE BULUŞTU
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, İl Başkanı Rıza Sümer ile birlikte, AK Parti Gençlik Kolları tarafından Kepez Arena’da düzenlenen programa katıldı. AK Parti Gençlik Kolları’nın çalışmalarda önemli bir rol üstlendiğini belirten Çavuşoğlu, “Birlik ve beraberlik içerisinde olunduğumuzda karşımızda hiçbir güç duramaz. milletimize güveniyoruz. Arkamızda milletimiz var. Onlarla birlikte yürüdüğümüzde karşımızda kimse duramaz. Bugüne kadar duramadıkları gibi" diye konuştu.

Partilerini kurdukları günden beri önlerine çıkan her engeli aştıklarını ifade eden Çavuşoğlu, önce Cumhurbaşkanlığı seçimi, ardından parti kapatma davasıyla karşılaştıklarını anlattı.

Çavuşoğlu, şöyle konuştu: "Yetmedi Gezi olayları, o da yetmedi Paralel Yapı, o da yetmedi 17-25 Aralık, şimdi o da yetmedi terör örgütleri etrafında birleştiler ama biz hiçbir güç karşısında boyun eğmeyiz, vatanı, milleti, ülkeyi bunlara teslim etmeyiz. Ne sandıkta teslim ederiz, ne de teröristlere teslim ederiz. Şehirden de dağlardan da teröristleri temizliyoruz. Sonuna kadar gideceğiz. Bitirinceye kadar gideceğiz. Ülkemizi terör belasından kurtaracağız. Hiç karamsar olmaya gerek yok. Şehitlerimizin kanı yerde kalamayacak diyoruz, kalmıyor. Uydularımız tespit ediyor, uçaklarımız, helikopterlerimiz gidiyor imha ediyor. Eksiden bunlar yoktu, başkasına muhtaçtık. Başkası anlık bilgi verecek, ondan sonra gidip bulacaksınız doğru mu yanlış mı belli değil ama şimdi tam isabet."

ONLARIN TEK DERDİ AK PARTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile siyaset yaptıkları için şanslı olduklarını vurgulayan Çavuşoğlu, gençlere de bu süreçte yanlarında oldukları için teşekkür etti. Vatandaşlara hem Antalya'da hem de Türkiye'nin diğer bölgelerinde projelerle gittiklerini belirten Çavuşoğlu, diğer partilerin ise tek derdinin AK Parti'yi yıkmak olduğunu, ancak bunu başaramayacaklarını ifade etti.

Çavuşoğlu, "Onların tek derdi AK Parti'yi yıkmak ama yıkamayacaklar. Çünkü bizim arkamızda milletimiz var. Onların hesabı varsa Rabbimin de bir hesabı var" diye konuştu. Konuşmasını tamamlayan Çavuşoğlu, öz çekim yapmak isteyen bazı gençlerin ve ilçe teşkilatlarından gelen grupların isteklerini geri çevirmedi. Fotoğraf çekimleri de renkli görüntülere sahne oldu.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2015, 13:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83