BAYANLAR SİFTAHI YAPTI

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsicimiz Alanya Belediyespor, sezonun ilk iç saha maçında İzmir temsilcisi Urla Belediyespor’u ağırladı.

BAYANLAR SİFTAHI YAPTI
75. Yıl spor Salonunda oynanan mücadeleyi, Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrakve  yaklaşık 150 civarında basketbolsever izledi. Kırmızı beyazlılar, karşılaşmaya iyi bir oyunla başladı. Maçın ilk dakikalalrından itibaren skor üstünlüğünü eline alan Alanya Belediyespor, özellikle yabancı oyuncusu Porsha Harris’in isabetli şutları ile sayılar buldu. İlk çeyreği 22-14’lük skorla önde geçen Belediyespor’da 2. periyotun 5. dakikasında Prosha Haris rakibiyle çarpışarak bir süre oyun dışında kaldı. Daha sonra oyuna tekrar giren Proscha, sekerek oyunu tamamladı. Bu fırsatı iyi değerlendiren konuk ekip Urla Belediyespor, önce eşitliği yakaladı ardından skor üstünlüğünü ele geçirdi. Porsha’nın yokluğundan faydalanan Urla, ikinci çeyrekte Alanya Belediyespor’dan 12 sayı fazla atarak devreyi 32-36 önde tamamladı. Oldukça çekişmeli ve başa baş bir oyunla geçen 3. çeyrek sonunda son çeyreğe Alanya Beldiyespor 50, Urla Belediyespor 51 sayı ile önde girdi. Son periyotta bu kez Urla’nın Amerikalı oyuncusu Molly Elizabeth burnuna aldığı darbe sonucu bir süre oyun dışında kaldı. Son periyotta farkı açan Alanya Belediyespor karşılaşayı 74-63 galip tamamladı.

Mücadelenin en skorer oyuncusu 24 sayı ile Alanya Belediyespor’dan Proscha Haris, konuk ekibin en skorer oyuncuları 14’er sayı ile Dila Şahin ile Molly Elizabweth oldu. Mücadelede en fazla süre alan oyuncu 37 dakika 11 saniye ile Urla Belediyespor’dan Sinem Elmas, en fazla ribaund alan oyuncu yine Procha Harris oldu.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 17:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83