ÇELİK YAĞMUR ÇAMUR DİNLEMİYOR

AK Parti Antalya Milletvekili ve milletvekili adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarını Antalya’nın Gazipaşa ve Kepez ilçelerinde sürdürdü.

ÇELİK YAĞMUR ÇAMUR DİNLEMİYOR
AK Parti Antalya milletvekili ve milletvekili adayı Sena Nur Çelik, dün Antalya’daki şiddetli yağmura rağmen seçim çalışmalarına Gazipaşa ve Kepez ilçelerinde sürdürdü. Çelik, Kepez’in Altınova, Emek, Yenimahalle, Çamlıbel, Çankaya, Kuzeyyaka ve Hüsnü Karakaş mahallelerinde ev toplantılarında vatandaşlarla bir araya geldi ve 1 Kasım'da yapılacak erken genel seçimlerin önemine değindi.

ÖĞRENCİLERE AŞURE DAĞITTI

Genç milletvekili Sena Nur Çelik, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Yurtları’nın 6. Geleneksel Aşure Günü’nde öğrencilere aşure dağıttı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Çelik, daha sonra yurdun bahçesinde öğrencilerle beraber çay içerek sohbet etti. Çelik, öğrencilerin sıkıntılarını da tek tek not alırken, sorunlarla ilgileneceğini dile getirdi. Milletvekili Sena Nur Çelik, AK Parti’nin seçim beyannamesinde gençlerle ilgili yer alan projeler hakkında da gençlere bilgiler verdi. Sohbetin ardından Sena Nur Çelik, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

"EN ÖNEMLİ ZENGİNLİK EĞİTİMDİR"

"Kıran kırana bir rekabetin olduğu günümüz dünyasında, en büyük yatırımı eğitime yapmak zorundayız” diyen Sena Nur Çelik, en büyük sermayenin iyi yetişmiş nesiller olduğunu söyledi. Çelik, “Ekonomik yarışta en önde olan ülkelere baktığımızda bu ülkelerin iyi bir eğitim sistemine sahip olduğunu görüyoruz. Bir milletin sahip olduğu en önemli zenginlik, eğitimidir. Bugün her ilde artık üniversite var. Yüksek öğrenim için imkanlar geçmişe göre çok daha iyi ama daha yapılacak çok iş var. Üniversitelerimizi dünya üniversiteleri arasında üst sıralara getirmek için çalışmalar yapacağız. Değer yaratmaya, inovasyona ve yeni keşiflere odaklı bir üniversite vizyonumuz var. Biz bütün zorlukları ancak eğitim sistemimizin kalitesiyle aşabiliriz. ekonomimizi büyütmek, insanlarımızın refahını artırmak, iyi işleyen organizasyonlar kurmak ve dünya çapında tanınan ulusal markalarla değer yaratmak ancak beşeri sermaye ile mümkündür. Bu yüzden biz öğrencileri ekonomik yönden destekleyen programlar başlattık, girişimciliği teşvik eden düzenlemeler yaptık. Üniversitelerimizi hem altyapı hem de akademik kadro bakımdan daha ileri noktalara götürecek adımlar attık. Araştırma ve geliştirmeye ayrılan kaynakları çoğalttık. Orta öğrenimde okul, derslik, laboratuvar ve kütüphane yapımına ağırlık verdik. Çünkü biz geleceği, ancak bugün, eğitime yaptığımız ve yapacağımız yatırımla inşa edeceğimize inanıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 14:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83