ALTSO KURSLARI ÖN KAYITLARI BAŞLADI

Turizm sektörü kapsamında, oda temizleme görevlisi, aşçı çıraklığı, servis komisi konularında yapılması planlanan kurslar için ön kayıtlar başladı.

ALTSO KURSLARI ÖN KAYITLARI BAŞLADI
Odamız ile Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğinde yapılan protokol kapsamında açılması planlanan oda temizleme görevlisi, aşçı çıraklığı, servis komisi kursları için ön kayıtlar başladı. 

Yeterli katılımcı sayısına ulaşılabilmesi halinde açılacak eğitimlerde katılımcı sayısı 30 kişi ile sınırlandırılmış olup, kayıt sırası esas alınacak.

ALTSO Sürekli Eğitim Merkezinde düzenlenecek eğitim programına katılım ücreti 376 saatlik ODA TEMİZLEME KURSU için 550,00 TL, 272 saatlik AŞÇI ÇIRAKLIĞI kursu için 375,00 TL, 192 saatlik SERVİS KOMİSİ kursu için 290,00 TL’ dir. 
Eğitim bedeli kayıt sırasında ALTSO veznesine yatırılabilecekler. Eğitim programı sonunda yapılacak sınavda başarı gösteren katılımcılar Milli Eğitim Müdürlüğü’nden onaylı sertifika almaya hak kazanacaklar. 

Eğitim programına katılmak isteyenler ön kayıtlarını 18 Aralık 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar, 1 adet kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğraf ile ALTSO Eğitim Kariyer Şube Müdürlüğü’ne yaptırabilirler.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2015, 12:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83