BAHÇEŞEHİR ATİNA’LI MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Bahçeşehir Koleji Alanya Atinalı dostlarını ağırladı. Atina’da yaşayan Alanyalılardan oluşan heyet her yıl Alanya ziyaretinde bulunuyor.

BAHÇEŞEHİR ATİNA’LI MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI
Bahçeşehir Koleji Alanya Kurucuları Sayın Burcu Baba ve Sayın Cihan Baba ile özel dostlukları olan misafirler her yıl Alanya ziyaret programlarına okulu da ekliyorlar. Bahçeşehir Koleji Alanya’da eğlenceli vakit geçiren heyetin mutluluğu görülmeye değerdi.

Bahçeşehir Koleji Alanya Kurucuları Sayın Burcu Baba ve Sayın Cihan Baba misafirler ile tek tek özel olarak ilgilendi. Alanya’nın Yunanistan’daki kardeş şehri Nea Ionia’da bulunan ‘ Alanyalılar Derneği ‘ Kosta Cobanakis başkanlığında ziyarette bulunan 45 kişilik heyet için özel bir program hazırlandı. Öğrencilerin birbirinden güzel Rumca-Türkçe şarkıları, keman ve bateri dinletileri misafirlerin beğenisini topladı.

Atinalı dostlara hazırlanan ikramlar sunuldu. Tüm heyet ile birlikte okul bahçesinde ortak resim etkinliği yapıldı. Birbirinden özel karelerin yakalandığı etkinlik sonucunda heyetin ziyareti ölümsüzleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2015, 13:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83