Bir kitapta siz getirir misiniz?

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diyaliz Servisi tarafından başlatılan “Bir Kitapta Siz Getirin Kampanyası” duyarlı vatandaşlardan destek bekliyor.

Bir kitapta siz getirir misiniz?
Antalya Alanya Dimçayı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri için düzenlenen kampanya için kitaplar toplanmaya başlandı. 5-15 yaş arası çocukların için, eğitimle ilgili kitapların kabul edildiği bu projeyle öğrencilere okullarında bir kitaplık oluşturulması planlanıyor.  Hastane Diyaliz Servisi tarafından başlatılan kampanya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına kadar devam edecek. 

Başlatılan Sosyal Sorumluluk Projesi hakkında açıklamada bulunan Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan, “Amacımız kitabı olmayan ve taşımalı eğitim gören Antalya Alanya Dimçayı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin kitap ihtiyacına yardımcı olabilmektir” dedi. 

Dr. Yazan, “Diyaliz Servisimizin, Dimçayı İlkokulu ve Ortaokulu için başlattığı bu kampanya umarım amacına ulaşır. Kitap aklın ilacıdır. Bu yüzden kitaplardan daha iyi bir yol arkadaşı bilmiyorum. Kitapsız büyüyen çocuk tıpkı susuz büyüyen ağaca benzer. Bilgi paylaşıldıkça güzelleşmektedir. Lütfen okuduğumuz kitaplarımızı tozlu raflardan kaldıralım, ihtiyacı olan yarınlarımız çocuklarımız ile paylaşalım” dedi. 

Başhekim Yardımcısı Oya Malbora Karadağ ise, “Gelecek nesillerimizin daha iyi yetişmesi için el ele vermeliyiz. Kitap çocuklarımızın hayal dünyasını ve kendilerine olan güveni sağlayan en önemli araçtır” dedi. Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’in de desteklediği kitap kampanyası herkesin desteğini bekliyor." şeklinde konuştu 

Hüseyin Er, ”Kitaplar sessiz bir öğretmen gibidir. Öğrencilerimizin yetişen zekalarını kitaplarla besleyelim. Dimçayı’ında okuyan öğrencilerimize ışık olmaya var mısınız?” dedi.  
Kitap bağışında bulunmak isteyen tüm duyarlı vatandaşlar, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diyaliz Servis’ine 23 Nisan 2017 tarihine kadar bağışta bulunabilir. Toplanan tüm kitaplar ise 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Dimçayı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine teslim edilecek.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 13:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83