Alanya'ya yeni yaşam alanı inşa ediliyor

Alanya Belediyesi’nin batı bölgesine yeni bir vizyon kazandıracak Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi’nde çalışmalar başladı. Rubi Otel’den başlayıp Özkaymak Otel’e kadar devam eden D-400 Karayolu üzerinde 21.215 m2’lik alanda yeni düzenlemeler ve peyzaj çalışmaları ile Avsallar çekim merkezi olacak.

Alanya'ya yeni yaşam alanı inşa ediliyor
Alanya Belediyesi Avsallar’a bölgenin en güzel rekreasyon alanını kazandırıyor. Alanya Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje ile bölgeye eşsiz bir yaşam alanı sağlanıyor. İhale süreci tamamlanan projede çalışmalar başladı.


AVSALLAR MAHALLESİ’NİN YÜZÜ YENİLENİYOR

Batı bölgesi Avsallar Mahallesi’nde Rubi Otel’den başlayıp Özkaymak Otel’e kadar devam eden D-400 Karayolu üzerinde 21.215 m2’lik alanda yeni düzenlemeler ve peyzaj çalışmaları için çalışmaların başlandığını açıklayan Başkan Yücel; “Bu alanda rekreasyon ve yürüyüş yolu projesini uygulamaya başladık. Proje kapsamında mevcut bankamatikleri daha kullanışlı ve kent estetiğine uygun hale getireceğiz. Mevcut altgeçitleri de daha güvenli ve kullanışlı olarak hizmete sunacağız.” dedi


“KENT ESTETİĞİ OLUŞTURACAK OBJELER KAZANDIRICAĞIZ”

Belediye Başkanı Yücel, “Avsallar’a modern oturma gurupları, halkımızın dinlenebileceği alanlar düzenleyerek kente gelen misafirlerimizin beğenisini arttıracak görseller kazandıracağız. Yürüyüş yolları, çocukların güven içinde oynayabileceği parklar yapacağız.” diye konuştu.

Projeyi 3 ay içinde tamamlamayı hedeflediklerini söyleyen Yücel; “Avsallar rekreasyon ve yürüyüş yolu projemizin şimdiden Alanya’mıza ve Avsallar halkına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 14:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83