Sena Nur Çelik kendi köyünden oy istedi

Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, 16 Nisan’a sayılı günler kala memleketi Alanya’da her gün çalışmalarına aralıksız devam ediyor. En genç milletvekili bu kez Kargıcak, Demirtaş, Seki, İspatlı, İshaklı ve Aliefendi Mahallerine çıkarma yaptı. Hemşerilerine Anayasa değişikliği paketiyle ilgili detaylı bilgi verdi. Çelik, Yeni sistemde kimseye tek başına her şeyi yapma yetkisinin verilmeyeceğinin altını çizdi.

Sena Nur Çelik kendi köyünden oy istedi
Türkiye’de istikrar ve güven için güçlü bir sistemin zorunluluk olduğunu vurgulayan Çelik,‘’Sistemimizi güçlendireceğiz. Darbelerin, terörün olduğu ülkeye yatırım gelmez, turist gelmez. Biz zincirlerimizi kırdığımızda kimse yolumuz taş koyamayacak. Yatırımlarımız çoğalacak, Üçüncü havalimanı dünyada tek olacak. Hizmete girdiğinde kazanılacak milyarlarca lira milletin cebine girecek. 2023’te dünyanın en büyük 10 ülkesinden biri haline geleceğiz. ‘’ dedi.

‘’Şehitlerimize sözümüz, borcumuz var’’

Yeni sistemde terörle mücadelenin hız kazanacağına dikkat çeken Sena Nur Çelik, Dokunulmazlıkları kaldırdık. Terörle arasına mesafe koymayan HDP milletvekillerinin yarısı tutuklu, yarısı da tutuksuz yargılanıyor. Kandan beslenen hain terör örgütü PKK ile iş tutanlar bunun hesabını veriyor, vermeye de devam edecek. 15 Temmuz bir işgal girişimiydi. Bizi Suriye’deki ateşin içine çekmek istediler. Türkiye’nin ulusal güvenliğine yönelik her tehdit karşısında dik duruyoruz. Suriye’nin kuzeyinde bir terör koridoru oluşturulmasına müsaade etmeyeceğiz. Fırat Kalkanı Harekatı ile DEAŞ terör örgütüne ağır darbe vurduk. Yurt içinde de PKK’ya yönelik operasyonları başarıyla yürütüyoruz. Kandil, Pensilvanya paniğe kapıldı. Avrupa’yı da korku sardı. Hep bir ağızdan hayır diyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar bizi yolumuzdan döndüremeyecekler. 16 Nisan’dan sonra terör tamamen bu ülkenin gündeminden çıkacak. Çünkü bizim Suriye’de DEAŞ, yurt içinde PKK terör örgütlerini temizlerken can veren şehitlerimize sözümüz var. 15 Temmuz’da vatanı için tanklara, bombalara karşı dik duran kahramanlarımıza borcumuz var’’ diye konuştu.

‘’Daha hızlı yol alacağız’’

Antalya Milletvekili, Yeni sistemde son sözü milletin söyleyeceğini belirterek, ‘’Türkiye’de son 15 yılda büyük projeler hayata geçti. Ama daha ileri gideceğiz. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartacağız. Bunlar hep icraatla oluyor. Üçüncü Köprü, hızlı tren, Marmaray, Avrasya Tüneli gibi dev eserlere imza attık. Fatih Sultan Mehmet karadan kadırgaları yürüttü, torunu Recep Tayyip Erdoğan da Avrupa ile Asya'yı denizin altından tünellerle birbirine bağladı.Adalette, sağlıkta, eğitimde büyük reformlar yaptık. Yeni sistemde Meclis daha sağlıklı çalışacak. 16 Nisan’da çift başlılık sona erdiğinde daha hızlı yol alacağız. ‘’ifadelerini kullandı.

‘’Babaannesinin elini öptü, duasını aldı’’

En genç Milletvekiline Kargıcak, Demirtaş, Seki, İspatlı, İshaklı ve Aliefendi Mahalleleri’nde ilgi yoğundu. İshaklı Mahallesi vekilini havai fişeklerle karşıladı. ‘’Yörük kızımız Yörükler diyarına hoş geldin’’ pankartı açıldı. Sena Nur Çelik, İspatlı Mahallesi’nde babaocağını ziyaret etti. 104 yaşındaki babaannesi Ümmühani Çelik’in elini öptü, duasını aldı. En genç Milletvekili Demirtaş’ta dükkanları tek tek dolaştı. Esnafla sohbet etti, bol kazançlar diledi. Demirtaş Mahallesi’nde büyük coşku yaşandı. Hemşerileri vekilini bağrına bastı. Çelik daha sonra Aliefendi Mahallesi’nde 64 yaşında vefat eden İzzet Apaydın’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 14:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83