Başkan Yücel turizm sezonunu değerlendirdi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel basın mensuplarına yaptığı açıklamada önümüzdeki turizm sezonu ile ilgili olumlu konuştu.

Başkan Yücel turizm sezonunu değerlendirdi
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında bugün haftalık olağan encümen toplantısı gerçekleştirildi. Yeni encümen üyeleriyle ilk kez yapılan toplantı sonrası Başkan Yücel basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"İNSANLARA SEZONUN İYİ OLACAĞINI SÖYLÜYORUZ" 

Turizm sezonu hakkında değerlendirmelerde bulunan Yücel Alanya Belediyesi'nin yıllık faaliyetlerini yerine getirdiğini söyledi. Yücel, "Bununla birlikte de sürekli insanlara bu sezonun da iyi olacağını söylüyor o reaksiyonu vermeye çalışıyoruz. Çünkü insanlar moralle yaşar. Bizde görüyoruz ki ALTİD olarak, ALTSO olarak ALTAV olarak ve Alanya Belediyesi olarak katıldığımız tüm fuarlarda vatandaşımızın ekonomik  seviyesini ve gelir düzeyini arttırmak için tüm çalışmaları yapıyoruz. Son katıldığımız fuarlarda da zaten bu sene ile ilgili olumlu haberler var." dedi.


"ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ"

Ukrayna, Rusya, Romanya ve Polonya gibi ülkelerden iyi haberler altıklarını belirten Yücel, "Sezonun en az yüzde 70 üzerinde dolu geçeceği görünüyor. Bazı otellerimizde şimdiden ögüryoruz ve duyuyoruz. Biz iyi olacağını düşünüyoruz. Yerel yönetim olarak üzerimize ne düşünüyorsa yapmaya çalışıyoruz ve yapıyoruz" şeklinde konuştu.

BAHÇELİ DAVETİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ayrıca önümüzdeki Cumartesi günü Antalya Kepez Arena'da Devlet Bahçeli'nin vereceği mitinge tüm Alanya halkını davet etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 13:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83