“BU ÜNİVERSİTE ALANYALILARIN”

Alanya Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budak, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’nı makamında ziyaret etti.

“BU ÜNİVERSİTE ALANYALILARIN”
Alanya Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Başkanı Baki Budak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’nı makamında ziyaret ederek, 15-16 Nisan’da yapılacak olan “Yöresel ve Bölgeler” adlı yemek yarışmasına davet etti. Ziyaret sırasında üniversite ile ilgili duygu ve düşüncelerini Rektör Pınarbaşı ile paylaşan Budak, üniversite için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını, üniversitenin kendileri ve Alanya için çok değerli olduğunu vurguladı. 
Makamında Aşçıları kabul eden Rektör Pınarbaşı ise, “Yöresel ve Bölgeler” adlı yemek yarışmasına üniversiteyi davet etmelerinden dolayı çok memnun kaldığını söyledi. Rektör Pınarbaşı, “Alanya nüfusu, dinamizmi ve konumu olarak üniversite kurulmasını hak eden bir şehir olarak üniversitesi ile buluşmuş ve ona sahip çıkmaktadır. Biz de üniversite olarak sizlerin ve Alanya’mızın neye ihtiyacı varsa ön ayak olmaya hazırız. Çünkü bu üniversite Alanyalıların ve Alanya’mız için var.” dedi. 








Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 15:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83