GÜNEY'DEN ALKÜ'YE SU VE ALTYAPI DESTEĞİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Alaaddin Keykubat Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’nı ziyaret etti.

GÜNEY'DEN ALKÜ'YE SU VE ALTYAPI DESTEĞİ
İşletme Fakültesi’nde gerçekleşen ziyarette Güney’e Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin de eşlik etti. Güney, Pınarbaşı’na yeni görevinde başarılar dileyerek, Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin yapılanma süreci konusunda gerekli desteği vereceklerini söyledi. Güney, “Öğrencilerin fakültelere gelişi konusunda talepler doğrultusunda düzenlemeler yaptık. Mahmutlar’daki öğrenciler için bölgede çalışan halk otobüsü kooperatifi günde 5 sefer yapacak. Konaklı’dan gelip gidenler için de Alanya Minibüsçüler Odası ile yapılan görüşme neticesinde servis kaldırılması kararı alındı“ dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Pınarbaşı, kampüs çalışmaları yaptıkları Kestel’de kanalizasyon, su ve diğer alt yapı çalışmaları konusunda Güney’den destek istedi. Güney, su, kanalizasyon konusunda Asat’ın gerekli incelemeleri yaptıktan sonra bölgede gerekli çalışmaları yapacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 11:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83