GÜNAL SEÇİM BEYANNAMESİ İÇİN NE DEDİ?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi ve Antalya birinci sıra milletvekili adayı Doç.Dr.Mehmet Günal, parti olarak üretime dayalı bir ekonomi modeliyle herkesi üretime teşvik etmeyi amaçladıklarını söyledi.

GÜNAL SEÇİM BEYANNAMESİ İÇİN NE DEDİ?

 MHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi ve Antalya birinci sıra milletvekili adayı Mehmet Günal, seçim çalışmaları kapsamında gazetecilerle bir araya gelerek seçim beyannamelerini ve gündemi değerlendirdi. 1 Kasım için hazırladıkları beyannamelerinin 3 ana başlıktan oluştuğunu ifade eden Günal, “Adalet, huzur ve refahtan yana bir beyanname hazırlığını yaptık. Üstünlerin söylediğinin geçerli olduğu bir durumla karşı karşıyız. Öncelikle adaleti tesis etmeliyiz. Yargı bağımsız olmalı ve anayasaya uyulmalıdır” dedi.

banner111
Yapılan her çağrıya “Hayır” dedikleri şeklinde oluşan algının bir algı operasyonu olduğunu ifade eden Günal, MHP’nin hayır ve evet dediği konuların başından beri belli olduğunu söyledi. Bölünmeye hayır dediklerini belirten Günal, “Biz bölünmeye adaletsizliğe hırsızlık ve yolsuzluğa hayır diyip, ihanet sürecinin sona ermesine, anayasaya bağlı kalınmasına evet diyoruz. Asıl hayır diyenler Ak Parti iken bir algı operasyonu ile bizim hayır dediğimizi söylüyorlar. Asayişin sokağa çıkamadığı şehirlerin olduğu bir yerde huzurdan bahsedilmez. O yüzden reformlara ihtiyaç var. Terörle mücadele ve asayişin sağlanması için çalışmalarımız var. Güvenlik güçlerinin özlük haklarıyla ilgili çalışmalar olacak” diye konuştu.
Seçim beyannamelerinde üretime dayalı bir ekonomi için çalışmalar yaptıklarının altını çizen MHP’li Günal, “Üretime dayalı bir ekonomi sistemi oluşturup herkesi yatırıma teşvik edeceğiz. AVM yasasını düzenleyip esnafı koruyacağız. “Hilal kart” projemiz ile vatandaşlara sosyal yardım sağlayacağız ancak bunu bir elin verdiğini diğer el görmeden yapacağız. Hilal kartı kullanan vatandaşlarımız mahalle esnafından alış veriş yaptığı zaman artı puan kazanacak böylece mahalle esnafını da güçlendirmeyi sağlamış olacağız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 13:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83