ÜLKE ÇAPINDA ALANYA'NIN GURURU OLDULAR

Ülke çapında düzenlenen 'Özel Çocuklar İçin Özgün Projeler' yarışmasında finale kalan okullar belli oldu. 39 ayrı ilden 244 başvurunun yapıldığı yarışmada, finale kalan 28 okuldan biri de Antalya'da tek projesi kabul edilen okul olan Alanya Tırılar İlk/Orta Okulu oldu.

ÜLKE ÇAPINDA ALANYA'NIN GURURU OLDULAR

Özel gereksinimli bireyler konusunda hassas ve ilgili öğrenciler yetiştirmek amacıyla Tırılar İlk/Orta Okulu'nda İşaret Dili Eğitim Kursu açıldı. Kısa zamanda bütün öğrencilerin ilgisini çeken kursta öğrenciler işaret dili öğrenmeye başladı.

banner111
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er projeyle ilgili olarak, 'Özel gereksinimli öğrencilerin, daha kaliteli bir yaşam düzeyine ulaştırılması toplumsal bir sorumluluktur. Bu bağlamda bu öğrencilerin, toplum içinde bağımsız yaşamalarınai, kendi kendilerine yetebilecek duruma gelmelerine, iş ve meslek alanları ve hayata hazırlanmaları için katkı sağlamak ve bu kapsamda örnek çalışmalarının teşvik edilerek yaygınlaşmasını sağlamak bu projenin amaçlarındandır. Okulumuzu, yarışmada diğer okullardan ayıran en büyük özellik, taşımalı eğitim yapan normal bir okul olması,özel eğitim okulu olmaması fakat özel gereksinimli bireylerin yanında olması ve fark yaratan bir okul olması bizi ve eğitim camiamızı mutlu etmektedir. İlimiz ve İlçemiz adına projesi kabul edilen Tırılar İlk/Orta Okulu yönetimini, velileri ve öğrencileri tebrik ediyor, ve başarılarının devamını diliyorum.' diye konuştu.



Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2016, 10:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83