'GERÇEKLERİ SÖYLEDİK DİYE FELAKET TELLALİ OLDUK'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut ve Yönetim Kurulu Üyeleri haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

'GERÇEKLERİ SÖYLEDİK DİYE FELAKET TELLALİ OLDUK'
Haber: Buse ÇALIK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, 'Geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz eski Antalya Milletvekili Hayri Doğan'ın ismini Alanya'da yaşatmak için kampanya başlattılar ancak biz bu kampanya içinde yer almadık. ' dedi.

'İSMİ DAHA İYİ YERLERE VERİLMELİ'

Hayri Doğan, Alanya için çok özel, eşsiz bir insandı. Onu kaybettiğimiz için üzgünüz. Böyle bir simanın isminin daha iyi yerlere verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kendisinin Oba'lı olması nedeniyle Oba'da ona yakışır bir yere ismi verilebilir.

'BİYOLOJİK BÖCEKLER ORMANI KURTARACAK'

Ormanlarımızdaki zararlı böcekler, gün geçtikçe ormanlarımızı kurutuyor. Vatandaşlar bu durumdan çok şikayetçiler. Orman İşletme Müdürlüğü'nün yaptığı biyolojik böcek projesini inceledik, böcekler ormanlardaki hastalıklarla mücadele ediyormuş, bu çok sevindirici bir haber oldu. 

'BİZ Mİ FELAKET TELLALİ OLDUK?'

Turizm sektörü adına geçtiğimiz haftalarda konuşma yapmıştım  'İstatistiklere göre bu sezonda 15 ile 20 bin işçi işsiz kalacak.' diyerek. Bir parti başkanı arkadaşımız açıklama yaparak bizi 'Felaket Tellali' ilan etmiş. Vatandaşı karamsarlığa sürüklüyormuşuz. Kendileri Haziran'dan sonra sıkıntı düzelecek dediler, peki Haziran'a kadar ne yapacağız? Haziran ve Ağustos ayı yani 2 aylık bir süreç Alanya'mızı kurtaracak mı? 

'İŞ BULMA KURUMU OLDUK'

Partimizde iş bulma ve işçi bulma masası oluşturduk. Her gün insanlar geliyor gerek iş arayanlar gerekse işçi arayanlar. Elimizden geleni yapıyoruz fakat hepsine yeterli olamıyoruz. Umarım bir an önce bu durum düzelir..

'ALANYASPOR'A İNANIYORUZ'

Multigroup Alanyaspor, Süper Lig yolunda çok iyi bir yol aldı. Umarım Alanyaspor'umuz Süper Lig'e çıkar, hem Alanyamızın tanıtımı yapılmış olur hemde büyük takımlar Alanyamıza geldikçe ekonomiye güzel katkılar olur. Biz her zaman Alanyaspor'umuzun yanındayız. Klüp Yönetimini burdan kutluyorum, oyunculara da başarılar diliyorum. 



Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2016, 13:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83