ALANYA FİNLİ MİSAFİRLERİ AĞIRLIYOR

Alanya’nın güneş-deniz-kum ekseninden çıkması ve alternatif turizm ve turist kapılarının açılması yolunda yapılan çalışmalar sürüyor.

ALANYA FİNLİ MİSAFİRLERİ AĞIRLIYOR

Alanya’da sağlıklı yaşam turizminin potansiyelini ortaya çıkarmak için Sunprime C-Lounge Hotel olarak Finlandiya’dan önemli bir grup ağırladıklarını söyleyen Turizmci Şükrü Cimrin, şu açıklamayı yaptı:

banner111
Fin blogger’lar, instagramcılar, gazeteciler, TV’den ünlüler ve sağlıklı yaşam sektör profesyonellerinden oluşan grubu ağırlamak için 5 aydır süren çalışmalarımız sonuç verdi ve söz konusu geziyi organize ettik. 

Misafirlerimiz Alanya’da geçirecekleri bir hafta boyunca hem Alanya’yı tanıyacaklar hem de belli bir program dahilinde tatil yaparken daha sağlıklı olabilmek için neler yapılması gerektiğini deneyimleyecekler. 

Alanya’mız bu konuda iklim, doğa ve beslenme anlamında eşsiz imkanlar sunuyor.  Grupta Alanya ve Türkiye’ye ilk kez gelenler var. Özellikle içinde bulunduğumuz hassas dönemde Alanya’daki tatil olanaklarını yerinde yaşamaları ve bunu Finlandiya’da gündeme getirecek olmaları bizler için büyük önem taşıyor.  Misafirlerimiz şimdiden Alanya izlenimlerini güzel Alanya fotoğraflarıyla takipçileriyle sosyal medyada paylaşmaya başladılar.

Alanya’nın düşük sezon ve kış dönemini destekleyecek olması açısından bizleri farklılaştıracak olan bu çalışmada desteklerini esirgemeyen Türk Hava Yolları, Helsinki Kültür ve Tanıtma Müşavirliği,  Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), Alanya Belediyesi ve adını sayamadığımız diğer kuruluşlara teşekkür ederiz.'




Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2016, 13:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83