KÖRFEZ ÜLKELERİ TEMSİLCİLERİ ADİN'İ ÇOK SEVDİ

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Türk Hava Yolları ve Suay Tur işbirliğiyle düzenlenen programda, Körfez ülkelerinden 40 acenta temsilcisi Adin’de konaklayarak, otel ve alternatif turizm hakkında bilgi aldı.

KÖRFEZ ÜLKELERİ TEMSİLCİLERİ ADİN'İ ÇOK SEVDİ

Henüz Rusya ile uçak krizi yaşanmadan, 2014 ITB Berlin Fuarı’nda başlayan görüşmelerde Adin Beach Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Uysal’ın Türk ve bölge turizmi ile ilgili öngörüleri ve görüşmeleri sonuç verdi.  

banner111
Bu kapsamda; Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Türk Hava Yolları ve Suay Tur işbirliği ile düzenlenen programda, Körfez ülkelerinden acenta temsilcileri Alanya’yı ziyaret etti. Program kapsamında 17 Nisan tarihinde Adin Hotel’de konaklayan acenta temsilcileri, ertesi gün verilen akşam yemeğinden sonra Adin’den ayrıldı. Helal otelleri incelemek ve yakından görmek amacıyla Alanya’ya gelen ve Adin’de konaklayan acenta temsilcileri Adin’i çok beğendiklerini söyledi. Adin Beach Hotel’in verdiği hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren temsilciler, Adin’in alternatif turizmde büyük bir yeri olduğunu da belirtti. Program ile ilgili konuşan Adin Beach Hotel Genel Müdürü Selim Soylu, Körfez ülkelerinden gelen temsilcilere alternatif turizm ve Adin Hotel’i anlattıklarını ifade etti.

“ÜLKELER ARASINDA TURİZMDE İŞBİRLİĞİ SAĞLAYACAĞIZ”

Acenta temsilcilerinin Adin ve Alanya ile ilgili görüşlerinin son derece olumlu olduğuna dikkat çeken Soylu, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Körfez ülkelerinden yaklaşık 40 acenta temsilcisi ve beraberindeki heyet 2014 yılında Berlin’deki fuarda Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Uysal Beyefendinin girişimleriyle tesisimize ve şehrimize geldi. Bu kapsamda değerli isimlerden oluşan heyet hem Alanya’yı gezdi hem de otelimizde konaklayarak otelimiz imkânları hakkında bilgi sahibi oldu. Onlara Adin’in sunduğu hizmet kalitesini ve ayrıcalıklarını detaylı olarak anlattık. Temsilciler, alternatif turizmi ve Adin Hotel’in alternatif turizmdeki ağırlığını yerinde inceleyerek görmüş oldu. Adin Hotel olarak umuyoruz ki, ülkeler arasında düzenli olarak turist gidiş-gelişleri olacaktır. Körfez ülkelerinde yaşayan insanların da Adin Hotel ve verdiği hizmet kalitesi hakkında bilgi sahibi olmasını istiyoruz. Projenin hayata geçmesinde öncü rol oynayan Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Uysal Bey başta olmak üzere, BAKA, Türk Hava Yolları ve Suay Tur’a gayretleri için bir kez daha teşekkür ediyorum.” 

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2016, 15:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83