GÖÇMENTÜRK ALANYA'NIN GURURU OLDU

Shell Akaryakıt İstasyonlarının her yıl düzenlediği Shell bayiiler arası yarışmasında Alanya'nın gözde firmalarından Göçmentürk 2015 yılının en başarılı benzin istasyonları arasına girerek büyük bir başarıya imza attı.

GÖÇMENTÜRK ALANYA'NIN GURURU OLDU

Alanya'nın gözde firmalarından Göçmentürk, Shell Gold bayisi olarak Antalya’da 2. Türkiye’de 18. oldu. Shell Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı, Satış ve Operasyon Müdürü Burçin Toktamış’ın Antalya’da düzenlediği kupa ödül törenine Göçmentürk Shell Petrol İstasyonlarını adına Muharrem Göçmenoğulları katıldı.

banner111

MUHARREM GÖÇMENOĞULLARI TEŞEKKÜR ETTİ

Shell Gold bayisi olarak Antalya’da 2. Türkiye’de 18. Olan Göçmentürk bayii yöneticisi Muharrem Göçmenoğulları, ödülü almalarında ve aynı yolda yürüyen çalışma arkadaşlarına sonsuz teşekkür ederek  ‘Alanya halkı bizlere güvenerek, yaptığı tercihlerinin doğru olduğunu bu ödülle ortaya çıkarmış olduk' dedi.




ÖDÜL GECESİ JAPONYA'DA

Shell Akaryakıt istanyonlarının 60 ülkeden 14 bin bayinin yarıştığı gold bayii ödül gezisi japonya’da yapılacak. Mayıs ayının ikinci haftası Japonya’ya gidecek olan ödüllü bayiler, düzenlenecek olan en iyi Shell benzin istasyonu olarak tekrar kendi aralarında yarışacak. 




Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2016, 13:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83