ALANYALI KADIN ÇİFTÇİLER 'ANİMALL' FUARINDA

Alanyalı kadın çiftçiler, Alanya Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nün öncülüğünde Antalya Expo Center’da açılan Uluslararası Hayvancılık ve Süt Endüstrileri Fuarı’na katıldı.

ALANYALI KADIN ÇİFTÇİLER 'ANİMALL' FUARINDA

 Antalya Expo Center’a yapılan teknik geziye, Kadın Çiftçilerle birlikte İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar ve mahallelerde görevli mühendisler katıldı. Antalya Expo Center’da 25-28 Kasım tarihleri arası ziyaretçilerine kapılarını açan Uluslararası Hayvancılık ve Süt Endüstrileri Fuarı’nı İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar ile birlikte gezen Alanyalı kadın çiftçiler,son teknoloji hayvancılık ekipmanlarını görme ve inceleme fırsatı buldular.

banner111
Gezi sonrası kısa bir değerlendirme yapan İlçe Müdürü Rüzgar, Alanya Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün bu tür etkinlikleri devam ettireceğini belirterek; "Alanyalı kadın çiftçilerimiz tarım ve hayvancılık alanında önemli işlere imza atmaktadır. İlçemiz genelinde kadın girişimciliğinin arttırılması, çiftçi kadınlarımızın örgütlenmesinin sağlanması, tarımsal üretimin her aşamasında söz sahibi olması için kadın çiftçilerimize her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2015, 14:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83