ALTSO'nun gelir- gider bütçesi 41 milyon TL

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ALTSO) Aralık ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. 

ALTSO'nun gelir- gider bütçesi 41 milyon TL


Toplantıda konuşan Başkan Eray Erdem, Ankara ziyaretleriyle ilgili bilgi vererek, “Odamız tarihinde ilk kez Anıtkabir’i ALTSO Yönetimi olarak ziyaret ettik. Bu bizlere büyük mutluluk verdi” dedi. 
Toplantıda ayrıca, ALTSO’nun 2023 yılı denk gelir gider bütçesi 41 Milyon TL olarak oy birliğiyle kabul edildi. 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Aralık ayı olağan meclis toplantısı 27 Aralık 2022 Salı günü ALTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren ALTSO Başkanı Eray Erdem, Aralık ayında gerçekleştirilen Antalya ve Ankara ziyaretleri, komite toplantıları ve seminerler konusunda meclis üyelerini bilgilendirdi. 

banner111

Meclis Başkanı Mehmet Kural ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ankara ile Antalya ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Erdem, “Meclis başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Alanya protokolümüzün ardından  Antalya Valimiz Sayın Ersin Yazıcı başta olmak üzere Antalya protokolünü ziyaret ettik. Antalya protokolümüze; Alanya’mız ekonomisi hakkında bilgi verip, önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmalarla ilgili de fikir alışverişinde bulunduk” dedi. 

Ankara ziyaretlerini de değerlendiren Başkan Erdem, Dışişleri, Kültür ve Turizm ile Ticaret Bakanlığı ve TOBB gibi çok önemli temaslarda bulunduklarını belirterek, “Başkentimiz Ankara’da gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde hizmet için zaman zaman kapılarını çalacağımızı hatırlattık” dedi. 

ERDEM “ANITKABİR VE LÖSANTE ZİYARETLERİ ÇOK ÖNEMLİYDİ”

Ankara’da gerçekleştirdikleri ziyaretler içerisinde yer alan Anıtkabir ile Lösante Hastanesi temaslarına ayrı bir parantez açan Başkan Erdem, “Ankara’ya ulaşır ulaşmaz, ilk olarak Anıtkabir’e giderek, Ata’mızın huzuruna çıktık, dua ettik. Bu ziyaret bizim için ne kadar önemliyse, odamız için de bir o kadar önemliydi. Odamız tarihinde mazbatasını aldıktan sonra Ata’mızın huzuruna çıkan ilk yönetim kurulu olduk. Buradan bir kez daha  başta Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Mekanları cennet olsun. 
Ankara temaslarımızda; Anıtkabir dışında bizleri duygulandıran bir ziyaretimiz daha oldu. Gönüllüsü olmaktan büyük onur duyduğum ve çalışmalarını hayranlıkla takip ettiğim Lösemili Çocuklar Vakfı’na ait olan Lösante Hastanesi’ni ziyaret ederek, Lösev Kurucu Başkanı Dr Üstün Ezer ile bir araya geldik. Bu ziyaretimizde, bir mucizeyi nasıl gerçekleştirdiklerini kıymetli hocamızdan dinlerken duygu dolu anlar yaşadık. Bilim İnsanı Lösev Kurucu Başkanı Dr Üstün Ezer hocamıza, buradan bir kez daha bizlere gösterdikleri ilgi ve konukseverlik nedeniyle teşekkür eder, çalışmalarında üstün başarılar dilerim. Umarız LÖSEV ile Alanya’mızda da işbirliğine gitme imkanı yakalarız“ diye konuştu. 

Başkan Erdem’in konuşmasının ardından ise ALTSO’nun 2023 Yılı Denk Gelir Gider Bütçesi 41 Milyon TL olarak oy birliğiyle kabul edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83