ALTSO’DAN EV HANIMLARINA TEŞVİK

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda gerçekleştirilen “Ev Hanımları Yarışıyor” isimli yarışmada dereceye giren isimler belli oldu. TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Kocaoğlu ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Banu Okan Kavukçu başkanlığında bugün toplanan jüri, 09 Eylül 2016 Cuma günü ALTSO’da düzenlenecek tören ile ödüllerin sahiplerine verileceğini açıkladı.

ALTSO’DAN EV HANIMLARINA TEŞVİK

 Antalya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde çalışmalarını yürüten TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu’nun her yıl düzenlediği “Antalya’nın Kadın Girişimciler Yarışması” bu yıl Antalya’dan sonra  “Ev Hanımları Yarışıyor” adı altında Alanya’da da yapıldı.

banner111
Alanya Ticaret  ve Sanayi Odası organizasyonu ile  ev eksenli ürünler kategorisi ile yapılan yarışmaya katılım bir hayli fazlaydı.  Yarışmaya katılan eserleri değerlendirmek üzere bugün TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Kocaoğlu ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Banu Okan Kavukçu başkanlığında toplanan jüri heyeti dereceye girecek isimleri belirledi. Dereceye girecek olan yarışmacılara törenle plaket verileceği, ayrıca Alanya Belediyesi tarafından da ürünlerinin sergileneceği bir yer tahsisi yapılacağı açıklandı. Yarışmacılara ayrıca YÖREX Fuarında da bir stand verileceği belirtildi.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Banu Okan Kavukçu,”Dereceye giren yarışmacıları ilerki süreçte de yalnız bırakmayacağız. Onların ürünlerini ekonomiye kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Eğitim ve geliştirme gibi konularda da destek vereceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2016, 17:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83