SGK'NİN YENİ MÜDÜRÜ ZİYARETE GELDİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürlüğüne geçtiğimiz ay atanan Nejat Deniz, 09 Haziran 2016 Perşembe günü ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti. Deniz, bugüne kadar verdiği destekler nedeniyle ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'e teşekkür etti.

SGK'NİN YENİ MÜDÜRÜ ZİYARETE GELDİ

 SGK İl Müdür Yardımcısı Mehmet Şengül ve SGK İlçe Müdürü Halil Murat Uyar’ın da hazır bulunduğu ziyarette, SGK’nın Alanya yeni hizmet binası inşaatı başta olmak üzere çok sayıda konu hakkında görüş alışverişi yapıldı.

banner111
“SGK’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞİTİ”

SGK İl Müdürü Nejat Deniz’e yeni görevinde başarılar dileyen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun son yıllarda müthiş bir yenilenme içerisine girdiğini belirterek, son yapılan reformların SGK’nın çehresini değiştirdiğini söyledi. ALTSO Yönetim Kurulu faaliyetleri hakkında da Şengül’e bilgiler aktaran Başkan Şahin, “SGK’mızın yeni hizmet binasının açılmasıyla hizmet kalitesi daha da artacak. SGK ile her zaman işbirliği içerisindeyiz, müdürümüzle de bu işbirliğine devam edeceğiz” dedi.

Başkan Şahin’den sonra söz alan SGK İl Müdürü Nejat Deniz ise, SGK İlçe Müdürlüğü hizmet binasının kirasını ALTSO’nun ödediğine dikkat çekerek, verdiği değerli destekler nedeniyle Başkan Şahin’e teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2016, 17:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83