ÇAVUŞOĞLU HALKLA İFTARDA BULUŞTU

Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü ile birlikte iftar öncesi Kepez’in Erenköy Mahallesinde vatandaşları ziyaret etti.

ÇAVUŞOĞLU HALKLA İFTARDA BULUŞTU

 Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü’nün hergün iftar öncesi 2 farklı mahalleye yaptığı ziyaret programına, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı. Erenköy Mahallesi’ndeki ziyarete Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, İlçe Başkanı Yusuf İşeri eşlik etti. Mahallede sevgi gösterileri ile karşılanan Bakan Çavuşoğlu ve Tütüncü gittikleri her evde dert dinledi, taleplerin yerine getirilmesi için söz verdi. Ziyaretler sırasında karşılaştıkları her çocuğa oyuncak araba, bebek, boyama kitapları, boyama kalemleri ve balon gibi hediyeler veren Bakan Çavuşoğlu ile Tütüncü, 7’den 70’e herkesin gönlünü fethetti. Yolda karşılaştıkları vatandaşların özçekim yapma teklifini kırmayan heyet, kendilerini balkonlardan selamlayanlara da el salladı.

banner111
YAVUZ SELİM MAHALLESİNE GİTTİ

Başka bir iftar programı olması nedeniyle Çavuşoğlu’nun ayrılması üzerine, Tütüncü aynı programı 3 başkan yardımcısı ile birlikte Yavuz Selim Mahallesi’nde devam ettirdi. Tütüncü, daha sonra her iki mahallede düzenlenen iftar yemeklerine katıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2016, 10:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83