METEOROLOJİ'DEN SICAK HAVA UYARISI

Antalya'da Ramazan ayı ile birlikte hafta başından itibaren azalarak mevsim normalleri civarında, yer yer normallerin 3-5 derece altında seyreden hava sıcaklıklarının hafta sonu ve Pazartesi günü özellikle iç kesimlerde artmaya devam edeceği bildirildi

METEOROLOJİ'DEN SICAK HAVA  UYARISI

 Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada hava sıcaklığının bölgenin iç kesimlerinde hafta sonu ve önümüzdeki haftanın ilk günleri 4 - 6 derece arasında artması ve en yüksek sıcaklıkların 30 derece civarına çıkmasının beklendiği kaydedildi.

banner111
Yarın Antalya'nın iç kesimlerinde mevzi sağanak yağışların görüleceği, diğer bölgelerin ise genellikle parçalı ve az bulutlu havanın etkisinde bulunacağı hatırlatılan açıklamada Pazar ve Pazartesi günleri ise bölgede yağış beklenmediği bildirildi.

Bölgenin Salı günü serin ve yağışlı bir sitemin etkisine gireceği bildirilen açıklamada yükselen ve mevsim normallerinin üzerine çıkan hava sıcaklıklarının Salı günü yağışlı sistemle birlikte özellikle iç kesimlerde 4 - 6 derece azalacağının tahmin edildiği kaydedildi. Açıklamada ayrıca yapılan aylık tahmin değerlendirmelerine göre hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta sonundan itibaren tekrar yükseleceği ve ay sonuna kadar yurt genelinde uzun yıllar ortalamalarının üzerinde seyredeceğinin beklenildiği bilgisi verildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2016, 14:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83