24 Komitede 24 Yeşil Liste ile 5 Kasım'a #BizHazırız 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık seçimleri bu hafta cumartesi günü gerçekleştirilecek. Seçim maratonuna aylar öncesinden hazırlanan ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, hız kesmeden çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdürdü.

24 Komitede 24 Yeşil Liste ile 5 Kasım'a #BizHazırız 

Seçimin son haftasında başkan adayları Eray Erdem, Haydar Yıldız ve Bilal Gömeç'i ziyaret etti, başarı dileklerini paylaştı. Kamuoyunda oluşturulan çatlak seslerin gelmesi üzerine  Başkan adayı Toksöz açıklamada bulundu: "Ticaret odamızı güçlendirmek, Alanya'mıza hizmet etmek için çıktığımız bu yolda aylardır ekibimizle çok güzel bir mücadele verdik. Şu anda Alanya'mız yeşile bürünmüş durumda. Dünkü ziyaretlerimize ilişkin provokatif paylaşımlar son derece yakışıksızdır. Henüz bir hafta olmadı MEGA TV'de Eray Erdem ile programa çıktık. Sahada ılımlı bir atmosfer yakalamamızdaki neden, adayların hakkaniyet çizgisinde kalmaya özen göstermeleri olmuştur. Biz de ilk günden itibaren tüm adaylarımızla ılımlı bir iletişim sürdürüyoruz, adil bir seçim olması temennilerimizi paylaştık. Durum bundan ibarettir. Bizim saklımız gizlimiz yoktur. Şeffaflık ilkesinden asla ödün vermeyeceğiz.

banner111

Ben ekibimle birlikte 24 komitemizle göreve hazırım. Motivasyonumuzu hiçbir şey bozamaz. Bizim bir destek kanadımız var: O da esnafımız ve üyelerimizdir. Bunun için tüm projelerimizle hazırlığımızı tamamladık. Bir oy dahi seçimin sonucunu değiştirebiliyor. Üyelerimizin seçimiyle demokrasimiz ve Alanya'mız kazanacak. Tüm üyelerimizi ve yetki belgesi olmayan tüm şirketlerimizi seçim günü ALTSO tarafından verilecek yetki belgeleriyle birlikte "Alanya'mız için yeşil pusulada" birlik olmaya davet ediyorum. ALTSO seçim sonucunun şimdiden şehrimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83