"750 BİN TL'Yİ SOKAĞA ATIYORUZ"

Gazipaşa’nın eski Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, mevcut Başkan Adil Çelik’in ilçedeki bir yola döşenen parke taşlarını sıcak asfalt yapılması gerekçesi ile sökmesine tepki gösterdi.

"750 BİN TL'Yİ SOKAĞA ATIYORUZ"
“750 bin TL'yi neden sokağa atıyoruz?” diyen Özgenç, “Bundan 10 yıl önce deniz yoluna (Uğur Mumcu Caddesi) döşediğimiz, 1 km uzunluğunda (gidiş-geliş) beton parke yol, sıcak asfalt dökülecek diye sökülüyor. Bu yolun bugünkü maliyeti, oluklar, işçilik, malzeme ile 750 bin TL. 8 cm ilk beton parkedir. 12 ayda tarihin en çok kredi çeken Gazipaşa Belediyesi (şimdilik 8,5 milyon lira) neden bir çok yer dururken, hiç bir bozulma olmayan bu yolu sökmektedir. Yeniden asfaltlayacağız, daha güzel olacak denilmektedir. Tamam güzel de yazık değil mi paraya ve kaynağa” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ÇELİK’TEN AÇIKLAMA: BU BİR PİYANGO

Konuya açıklık getiren Başkan Çelik, "Cuma günü Fen İşleri Dairesi'nden bir kişi aradı. Fen İşleri'nin Antepe'de 35 bin ton bütümü kaldı. Yılsonunda biz de kamyon bulu da alabilecek belediyeler varsa ücretsiz vereceklerini söyledi. Ben de aldırabileceğimizi söyledim. Daha sonra nereleri yapabiliriz diye düşündüm. Deniz yolu yamalı bohça gibi. Deniz yolunu hızlıca sökme kararı aldık. Daha sonra Gazi Mahallesi’ne giden cadde, hastane yolu, denizyolu, parke fabrikasının tabanı, Korubaşı’nda bir mahalleye yapılacak. Bu bir piyango. Biz de en güzel caddemizi bu yamalı bohça görünümünden kurtaralım” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2015, 18:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83